Вижте декларацията Шест футболни школи и клубове от София, които

...
Вижте декларацията Шест футболни школи и клубове от София, които
Коментари Харесай

Шест футболни школи от София протестират срещу вандалщината пред БФС

Вижте декларацията
Шест футболни школи и клубове от София, които упражняват деца на Национална футболна база " Бояна ", изпратиха декларация до спортната редакция на Българска телеграфна агенция. В нея те оповестиха, че са мощно разтревожени от протичащото се е последните дни пред комплекса поради митингите против управлението на Българския футболен съюз. Те упорстват виновните институции да подхващат нужните ограничения за усмиряване на напрежението. Подписалите са Академик 1947, РМФ (София), Айматрикс, Сердика, Арес и Талант.

ЕТО И ТЕКСТЪТ:

" Ние, представителите на посочените нагоре футболни школи и клубове сме мощно разтревожени от протичащото се е последните дни пред Национална футболна база " Бояна ".

В качеството на наематели на тази база сме съществено възпрепятствани да изпълняваме активността си.

В четвъртък следобяд бяхме принудени да отменим всички наши занимания въз основата поради проведения митинг от клубовете, подкрепящи Димитър Бербатов.

Палатковият лагер, който беше построен от почитатели на ЦСКА при започване на седмица пред входа въз основата, тормози децата от нашите школи. Родителите им са разтревожени за тяхната сигурност, когато идват на тренировки.

Ние изрично заявяваме, че това не е методът да създадем интерес у децата към футбола. Напротив - противоположното е, отблъскваме ги и ги отхвърляме от обичаната им игра.

Искаме ясно да заявим, че до този миг ние не сме имали никакви проблеми в връзките с нашия хазяин Национална футболна база " Бояна ". Срещали сме схващане и уместност за всичко и нямаме причина за неодобрение. Напротив!

С тази наша декларация желаеме да призовем виновните институции да подхващат нужните ограничения, с цел да предотвратят ескалиране на напрежението пред Национална футболна база " Бояна ". Настояваме сигурността и свободният достъп до нашето работно място да бъдат обезпечени непременно!, се споделя в декларацията на футболните клубове ". 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР