Вижте акцентите в първото издание на шоуто под тепетата Светлин

...
Вижте акцентите в първото издание на шоуто под тепетата Светлин
Коментари Харесай

Любителите на качествения звук се събират този уикенд в Пловдив на NEXT GEN Hi-Fi EXPO

Вижте акцентите в първото издание на шоуто под тепетата

Светлин Желев преди 9 секунди 0 Сподели

Най-четени

ТелефониДаниел Десподов - 13:39 | 07.11.2023

Истински шлагер с 24GB RAM и 240W зареждане. Дори няколко месеца след излизането си Realme GT5 продължава да се радва на голямо търсене

IT НовиниСветослав Димитров - 14:36 | 08.11.2023

Бил Гейтс е вложил в трекови ветрогенератори, които могат тройно да понижат разноските за произвеждане на сила

IT НовиниДаниел Десподов - 10:42 | 08.11.2023

Откриха смешно обикновен метод за заобикаляне рекламата в YouTube, само че има колорит

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

За всички почитатели на висококачествения тон и аудио техниката този уикенд ще се организира първото издание на NEXT GEN Hi-Fi EXPO в гр. Пловдив. Събитието ще събере в хотел Тримонциум някои от най-впечатляващите нововъведения и марки в областта на слушалките, усилвателите, грамофоните и други софтуерни артикули.

Посетителите на шоуто ще имат опция за първи път в България да се срещнат от близо с усилвателите от висок клас Musical Fidelity и да тестват техния нов модел A1, който дава нова вероятност във висококачествения тон, затворена в класическия дизайн, присъщ за марката.

Друг нов бранд, който ще бъде показан за първи път у нас на ревюто в Пловдив, е Austrian Audio с неговите Hi-Fi артикули, фокусирани върху софтуерните нововъведения и освобождение творчеството на потребителите. Компанията е основана през 2017 година, само че стъпва на австрийските инженерни обичаи и опит, водещи началото си от преди повече от три века. На шоуто под тепетата ще бъде изложен най-новият им артикул – слушалките The Composer, основани за познавачи и музикални експерти.

Посетителите ще имат опцията да се срещнат и с новия бранд HEDD и неговите нови слушалки HEDDphone Two с AIR драйвери, които оферират нов метод към аудио възпроизвеждането. Те са усъвършенствани за основаване на аудио наличие, миксиране и мастериране. Ще бъде показано и особено комбиниране сред аудиофилския грамофон Signature 12, усилвателя Nuvista и колоните Focal. Сред експонатите ще е и колекционерски Pink Floyd грамофон.

Специални посетители на събитието ще са Ищван Шекерес, специалист по аналогово аудио в Audio-Technica и Винсънт Люк, основен изпълнителен шеф на IFI, които ще споделят пред посетителите своите знания и опит. Общо над 100 съвременни слушалки в разнообразни ценови категории, усилватели, колони, грамофони ще бъдат предоставени на ревюто. Разбира се, в неговия фокус си остават двете най-скъпи слушалки в света все още – Sennheiser HE1 и Hifiman Shangri-La SR, които се оферират на цени от надлежно 140 000 лева и 110 000 лв..

Организатор на събитието е българският вносител на аудио техника V System. То ще се организира на 11 и 12 ноември, а входът е свободен за всички фенове на звука и аудио нововъведенията.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР