Виждаме липса на координация между държавните институции. България трупа огромни

...
Виждаме липса на координация между държавните институции. България трупа огромни
Коментари Харесай

Цветан Цветанов : Виждаме липса на координация между държавните институции

Виждаме липса на съгласуваност сред държавните институции. България натрупа големи дефицити. Стрелбата идва от турска страна, само че полицейският патрул дали е имал нужното съоръжение. Трябва да имаме усъвършенствана връзка с турската страна. Трябва да се търси обединен отговор, съгласуван, на Европейски Съюз, с цел да можем да обезпечим външната граница на Европейски Съюз с нови интелигентни системи, тъй като това може да изиграе своята превантивна роля и да не излагаме на риск нашите чиновници. Това съобщи Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа някогашен вътрешен министър и ръководител на пред БНР.

По думите му би трябвало да се търсят съответни ограничения и управнически решения, които да подобрят превантивната активност и координацията сред институциите.

" България загуби лидерската си позиция за тематика, обвързвана с граничната сигурност на територията на района, в който се намираме, и геополитическото разположение ", сподели още някогашният вътрешен министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР