Виждам една стабилна коалиция между Продължаваме промяната - Демократична България

...
Виждам една стабилна коалиция между Продължаваме промяната - Демократична България
Коментари Харесай

Костадинов: ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС в момента управляват заедно

Виждам една постоянна коалиция сред " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ), Движение за права и свободи и ГЕРБ.

Това сподели водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в коментар пред публицисти в коридорите на Народното събрание по отношение на протичащото се сред сътрудниците в ръководството. 

" Нека да не забравяме, че Движение за права и свободи гласоподава този кабинет, че те вземат участие дружно в по-голямата част от решенията, които се вземат и това, че имат дребни личностни несъгласия, изобщо не значи, че имат съществени концептуални разлики. Те са едно, разграничено на три. В момента обаче ръководят дружно ", съобщи Костадинов. 

По думите му от " Възраждане " още при сформирането на това държавното управление са декларирали, че то няма по какъв начин да бъде устойчиво, няма да издържи дълго и ще провокира доста по-сериозна политическа рецесия.

" Виждаме, че политическата рецесия не се позволи, а се задълбочава, тъй като следва да се избират ръководители на институции с изминал мандат, за което аз съм сигурен, че още няма никаква договореност вътре в тази така наречен коалиция сред ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи ", сподели още Костадинов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР