Виждала съм духовни пробудени, удивително силни хора да се оказват

...
Виждала съм духовни пробудени, удивително силни хора да се оказват
Коментари Харесай

ЗАЩО СИЛНИТЕ ХОРА ПРИВЛИЧАТ ТРУДНИ ВРЪЗКИ?

Виждала съм духовни пробудени, изумително мощни хора да се оказват във връзки, които от време на време са обидни, стресиращи и








Какво могат да създадат мощните хора в предизвикателна връзка:

1.) Дайте си разрешение да бъдете слаби. Често мощните хора вървят през живота си постоянно принудени да поддържат други хора, само че предизвикателните връзки могат да подтикват тъкмо противоположното в тях. Позволете си вие да бъдете поддържани и подкрепяни във връзката и се пазете от това да бъдете постоянно мощните.
2.) Учете се да омеквате и да топите бариерите, които сте основали, с цел да заобикаляте приемането на обич. Силните хора са прекомерно положителни в даването, само че не и в приемането.
3.) Разберете, че всички връзки са просто умелост, която идва, с цел да ни помогне да израснем и да еволюираме към висшия си капацитет. Приемете провокациите, които идват към вас и помнете, че всичко е част от пътя.
4.) Фокусирайте се върху любовта към себе си. Когато в действителност обичате себе си и взимате решение от това пространство, то ще ви помогне да се движите напред и във връзката.
5.) Помнете, че предизвикателните връзки от време на време могат да крият и най-голямото задоволство. Когато съумеете да се справите с проблемите и да излезете на по-светло място, това основава връзки, които постоянно не престават за цялостен живот.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР