Вижда се, че легитимно избраното българско правителство и управляващо мнозинство

...
Вижда се, че легитимно избраното българско правителство и управляващо мнозинство
Коментари Харесай

Генсекът на ЕНП: Българското правителство се ползва с обществена подкрепа, избори през март

Вижда се, че законно определеното българско държавно управление и ръководещо болшинство се употребяват с социална поддръжка. Разбира се, чуваме и настояванията на протестиращите. Ние почитаме техния глас и считаме, че постоянните парламентарни избори през месец март са най-хубавото място да се дефинира кой ще ръководи България в идващите години.
Това е декларирал генералният секретар на Европейската национална партия Антонио Лопес пред премиера Бойко Борисов - директно преди срещата на върха на ЕНП в Брюксел. Изказването на Лопес беше представено от пресслужбата на ГЕРБ.

Генералният секретар на ЕНП е поздравил Борисов за " безапелационната победа на частничните локални избори в България ".

Борисов и Лопес са единомислещи, че отчетът на " Европейска комисия е справедлив, а установените в него съответни резултати в битката с корупцията са добра насочна точка за надграждане на постигнатото. "

Антонио Лопес е изразил и задоволството си от приемането на България в чакалнята на Еврозоната и Банковия съюз: „ Няма подозрение, че влизането в ERM II е самопризнание за сполучливо извършените промени в страната. Сигурен съм, че ще извървите пътя до дъно. Така ще се подсигурява освен дълготраен стопански разцвет, само че и ще се увеличи доста качеството на живот за жителите “.

Пресслужбата на ГЕРБ цитира думите на Лопес към Борисов: " Европа сподели, че може да бъде единна и мощна, когато е изправена пред невиждана в историята опасност. Няма да е пресилено в случай че кажем, че точно държавните управления от ЕНП имаха основна роля в правенето на избавителния проект за Европейски Съюз и сполучливо управляваха пандемията в своите страни. В тази връзка няма по какъв начин да не Ви поздравим за навременните здравни и стопански ограничения ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР