виж галерията Най-добрите млади строители и цветари на Бургас бяха наградени

...
виж галерията
Най-добрите млади строители и цветари на Бургас бяха наградени
Коментари Харесай

Избраха най-добрите млади строители и цветари на Бургас

виж галерията Най-добрите млади строители и цветари на Бургас бяха наградени през днешния ден в професионално съревнование в Гимназията по строителство, архитектура и геодезия "Кольо Фичето ".

Състезанието е обичайно и се организира под егидата на Министерството на образованието, Камарата на строителите в Бургас, Камарата на строителите-ветерани, компании от сектора. Състезателите мериха сили в 5 професионални категории.
Победителите ще показват Бургас на районния кръг, който ще се организира в Стара Загора.

Стартът на надпреварата бе даден с песни от фолклорния състав на учебното заведение, основан по план "Твоят час ". Бе прочетен приветствен адрес от инж. Виолета Илиева, шеф на РУО Бургас.

В категорията "Мазилки, шпакловки и бояджийски работи " победител е Яна Пенчева от 11б. Първенец в "Облицовки " е Гьокан Мухарем от 10а, който забележително е подобрил уменията си от предходната година и съумя да впечатли журито. Поощрителна премия в тази категория получи Мирослав Добрев.

Отборът Ивайло Гедов и Янчо Божилов от 12 б е победител в категорията "Сухо строителство ". Стамен Палов и Михаил Динков от 12б са първи в "Зидарии ". Отборът на Весела Славеева, Радина Кехайова и Ивелина Дуганова (12е) за втора година стана първи в категорията "Озеленяване и цветарство ".

Всички сътрудници на тазгодишното съревнование бяха осведомени за огромната благотворителна акция, която учебното заведение провежда, с цел да възвърне фасадното пано-мозайка "Кольо Фичето ". Седмица след старта на акцията по дарителската сметка са постъпили близо 1700 лева.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР