виж галерията Към момента няма задържано конкретно лице, което да е

...
виж галерията
Към момента няма задържано конкретно лице, което да е
Коментари Харесай

Пълна мистерия около убийството на Виктория! Кметът: Все някой е видял или чул нещо!

виж галерията " Към момента няма арестувано съответно лице, което да е съпричастно към осъщественото закононарушение. Работи се по всички вероятни версии. Продължава инспекцията на лица от престъпния контингент, които са правили такива дейности. Търсим на територията на целия град. Търсим и записи от камери. Събира се и всякаква друга информация. Съобщаването все още на съответни обстоятелства, би попречило следствието ". Това съобщи в ефира на " Здравей, България " шефът на полицията в Русе - комисар Теодор Атанасов. 

" Всички хипотези са вероятни, в това число и тази, че причинителят е напуснал града, са вероятни ", сподели комисарят. В диалога се включи и кметът на Русе - Пламен Стоилов: " Това е обичано място на русенци. Цялата зона е заложена за цялостна реорганизация. До момента там строителните действия не бяха вероятни. Ще вземем и ограничения за осветление на региона ", съобщи той.

" Веществените доказателства са изпратени в института по криминалистика. Всяка конкретика би навредила на следствието, така че ще замълча ", съобщи на следващия въпрос комисар Атанасов.  " Русе е един от градовете,
" Имах достойнството да познавам персонално Виктория, тя беше доста благо и нежно създание. Аз изпитвам гняв към причинителят. Органите на реда в действителност си правят работата. Ако някой знае нещо, което би помогнало на полицията, дано потърси униформените. В събота на обяд там е цялостно с хора. Там някой нещо е видял и чул. Няма по какъв начин никой нищо да не е схванал ", съобщи кметът Стоилов.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР