Виж болестта си от дъното на чинията, казват китайците. Софиянецът

...
Виж болестта си от дъното на чинията, казват китайците. Софиянецът
Коментари Харесай

Ето как Атанас отслабна със 70 кг за две години

„ Виж заболяването си от дъното на чинията ”, споделят китайците. Софиянецът Атанас Узунов го знае най-добре, от персонален опит.

Преди две години той тежи близо 140 кг и има съществени здравословни проблеми. Днес е със 70 кг по-лек. Отслабва, без да спортува интензивно, като се храни щедро. Ключът е в менюто от храни, богати на естествени мазнини, споделя Бтв.

Историята му е доста популярна в обществените мрежи, само че всеки носи отговорност за себе си и би трябвало самичък да реши дали да следва сходен режим. Консултацията с доктор постоянно е от изгода.

В студиото на „ Тази събота ” Атанас споделя, че поради високото тегло е имал редица здравословни проблеми – високо кръвно налягане, бил е в преддиабетно и прединфарктно положение и е приемал доста медикаменти.

Тогава взема решение да потърси помощ от експерти в областта на здравословното хранене и стартира да чете доста по въпроса.

Избира режим с храни, богати на естествени мазнини – месо, масло, както и плодове и зеленчуци, само че изключва изцяло модифицирани захари и богатите на въглехидрати храни, като хляба и другите тестени творби.

Узунов предлага и да се прави и здравословно недояждане – при него най-малко един път в седмицата не би трябвало се употребява храна в продължение на до 24 часа.

За сходно намаляване значимостта на храната е 80%, а единствено 20% се падат на придвижването и спорта, показва той.

 

Видео ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР