Виетнамка живеела с любимия си съпруг в Австралия и му

...
Виетнамка живеела с любимия си съпруг в Австралия и му
Коментари Харесай

Черна неблагодарност: Многодетна майка осинови племенницата си, а тя й отне съпруга

Виетнамка живеела с обичания си брачен партньор в Австралия и му родила четирима сина. Двойката обаче си помислила, че им липсва щерка за цялостно благополучие. Тогава многодетната майка решила да осинови дребната си племенница, чиито родители изпитвали съществени финансови усложнения.



В продължение на 10 години дамата отглеждала момичето като свое, без да подозира по какъв начин ще завърши това. Отначало нищо не предвещавало неприятности. Дъщерята била доста задружна с братята си и се разбирала добре с осиновителя си. Напоследък обаче във фигурата й се обрисували обилни промени: момичето било бременно. И когато осиновителката схванала от кого, тя била шокирана.

Както се оказва, момичето е имало връзка със брачна половинка на майка си, написа ETtoday. През годините, прекарани в фамилията, тя се сближила доста с мъжа. И неотдавна връзката им достигнала ново равнище.



"Разбрах, че брачният партньор ми е „ откраднат “ от племенницата ми. Не желаех повече да понасям това и взех решение да поговоря с нея за това и да се разведа със брачна половинка си, " споделя осиновителката на момичето.

Този удар обаче бил последван от различен. Собствената майка на момичето, сестрата на осиновителката, знаела за аферата, само че освен не спряла щерка си, само че и й помогнала да прикрие неразрешената връзка.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР