Виетнам, Австрия, Турция, Кипър и Италия вече не изискват сертификати

...
Виетнам, Австрия, Турция, Кипър и Италия вече не изискват сертификати
Коментари Харесай

Какво стана с пандемията

Виетнам, Австрия, Турция, Кипър и Италия към този момент не изискват документи за имунизация или проби за Covid-19 при влизане в страните. В Испания от туристите се изисква единствено тест. В Шанхай, Китай, след повече от два месеца подвигат последователно карантината, само че повторните всеобщи проби може да я върнат.

И по този начин, коронавирусът не е липсващ. Случаите на зараза, хоспитализациите и смъртността нарастват в Съединени американски щати, Тайван и други страни. Според специалисти, вирусът продължава да циркулира, само че за действително понижаване на заболеваемостта ще може да се приказва едвам когато стартира интензивният сезон на респираторните инфекции, т.е. след края на септември с пик през ноември-декември.

Към днешна дата опасността за хората е отстъпила, само че през идния есенно-зимен сеон възрастните и неимунизираните ще бъдат в риск. Вирусолозите дефинират обстановката като нестабилна. Различната динамичност на заболеваемостта в другите райони и големият брой неимунизирани хора в най-бедните страни могат да провокират появяването на нови разновидности на ковид, тъй че...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР