Вие знаете точно какво искате за своето корпоративно или лично,

...
Вие знаете точно какво искате за своето корпоративно или лично,
Коментари Харесай

Пет неща, които не можете да правите в Wave Resort

Вие знаете тъкмо какво желаете за своето корпоративно или персонално, само че особено събитие. Имате високи упования, които не търпят взаимни отстъпки. А ние знаем по какъв начин да го създадем - - мястото, където вие не мислите за нищо, тъй като за всичко към този момент е помислено.

 Пет неща, които не можете да вършиме в Wave Resort
 Пет неща, които не можете да вършиме в Wave Resort

Помислили сме и за петте неща, които не можете да си позволите да вършиме, до момента в който сте в Wave Resort.

1. Да останете незабелязани

Идеята ви за корпоративно събитие може да се разгърне в непредвидени мащаби, то може да бъде по-стилно и по-ефективно благодарение на нашия екип и опциите на комплекса, ориентирани характерно към корпоративния туризъм. Конферентният център на комплекса може да се приспособи към потребностите на събитие от всевъзможен диаметър, с от 15 до над 450 участници. Четирите ни зали, комфортно наименувани по отношение на потенциала си, могат да се превъплътят както в презентационен център, по този начин и в коктейлно пространство, изложбена зала или идея за кръгла маса, с цел да посрещнат потребностите и задачите на вашия бизнес. Вярваме, че дружно ще превърнем вашата концепция в същинско събитие - конференция, фирмена или продуктова презентация, бизнес среща, ревю, образование, тиймбилдинг интензивности, даже концерт навън. Всяко предизвикателство е още един мотив за нас да достигнем ново равнище на професионализъм.

 Пет неща, които не можете да вършиме в Wave Resort

2. Да се напрягате

Една крачка ви дели от цялостен релакс в неповторимия по рода си W-SPA - не просто център, а галактика от персонализирани релаксиращи стратегии за изцяло прекарване. Екипът ни от експерти дава изобилен избор от уравновесени уелнес и медикъл стратегии и авторски СПА ритуали, а още и вътрешен басейн, финландска и билкова сауна, хималайска солна стая, солен лечебен басейн, кнайп пътека, расул и още доста за вашето здраве и хубост. В Wave Resort ви предлагаме неповторимата лечебна мощ на естествените съставни елементи посредством уелнес процедури, които комбинират силата на черноморска тиня и луга с обичайни техники на приложение.

 Пет неща, които не можете да вършиме в Wave Resort

3. Да огладнеете

Елегантният преход към вечерта е обезпечен в невиждания избор от заведения на. Бюфет ресторант " Сол и пипер " ще ви разглези с многообразие от специалитети, почтени за най-претенциозното небце. Можете да изберете и един от три специфични тематични а ла карт ресторанта, които оферират уникалността на българска, средиземноморска или азиатска кухня. Ресторант " Лаванда " подготвя за своите посетители ястия, въодушевени от обичайна българска кухня, само че във фюжън комбинации с напълно нов взор над познатите усети. Автентичната топлота на ресторант " Олива " ще ви води на средиземноморско странствуване, което сплотява с топлината на усети и аромати от юг. Съвсем друга, нова галактика ще разкрие пред вас атмосферата на ресторант " Джинджър ". В него ще забравите забързания западен свят и ще се потопите в необятния свят на екзотичната азиатска кухня.

 Пет неща, които не можете да вършиме в Wave Resort

4. Да скучаете

Елегантна конюнктура, в която да поставите изтънчен свършек на един работлив и релаксиращ ден с вашите сътрудници, другари и съидейници - това и доста повече ще откриете в лоби бара на. Тук ще посрещнете умерено финала на своя ден, с пиво в ръка и все по-близко до новите хрумвания и музи, въвлечени в занимателен диалог.

 Пет неща, които не можете да вършиме в Wave Resort

 Пет неща, които не можете да вършиме в Wave Resort

5. Да се чувствате елементарни

не е просто хотелски комплекс, той е израз на нашата философия да предлагаме пълноценно прекарване, в което няма място за компромис. Обслужване, атмосфера и рекреационни уреди, които слагат вас и вашите посетители преди всичко.

 Пет неща, които не можете да вършиме в Wave Resort

Къмпинг зона Ахелой
8217 Поморие, България
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР