Вие сте истински мечтател и трудолюбив човек, който не се

...
Вие сте истински мечтател и трудолюбив човек, който не се
Коментари Харесай

Родени между Стрелец и Козирог (18 – 25 декември): Хора способни да променят света

Вие сте същински идеалист и работлив човек, който не се задоволява просто да седи и да философства. Вие се стремите към триумф, преследвате визията си до края на света и виждате фантазиите си сбъднати! Пионер и справочник, вие се ръководите от отличния си лидерски нюх, както и от неугасимата си религия и обич към приключенията.

 родени сред стрелец и козирог Родени сред Стрелец и Козирог

Родени сред Стрелец и Козирог

Сериозен, само че оптимист, вие сте предвидлив мъдрец. Накъдето и да тръгнете, другите мъчно или въобще не могат да ви последват, или заради липса на предвидливост. Вашите планети шефове са експанзивният Юпитер и трудолюбивият Сатурн, които ви зареждат с съвършената композиция за триумф, до момента в който вашите детайли са огън и земя, създаващи издигаща се лава и вулканични скали.

Оптимизмът и земността, небрежността и практичността, упоритостта и желанието да трансформират света са изцяло присъщи на хората родени сред Стрелец и Козирог.

Тези хора имат супер сензитивна вътрешен глас, улавят настроението на другите и постоянно в една посока със протичащите събития. Те имат задоволително познания, с цел да основат неповторим план, упоритост да го придвижат напред и мощ да му вдъхнат живот. Отлични водачи.

Тези хора съчетават в себе си оптимизъм, импулсивност, откровеност и неприкритост на „ огнения “ Стрелец, съвестност и прагматизъм, т.е. изцяло противоположни характерности, присъщи на „ земния “ Козирог. Такъв синтез на детайлите на огъня и земята, към които принадлежат Стрелец и Козирог, дефинират персона, която е сложна за схващане, постоянно имаща вътрешни несъгласия.

Понякога ще им е мъчно да обуздаят пристрастеността си и да управляват вътрешните си импулси за агресия, а в това време човек, роден сред Стрелец и Козирог изпитва потребност да се бори със своите пристрастености, самоконтрол и въздържание.

Изпълнени с ентусиазъм и възторг, погледът на Стрелеца е вторачен към хоризонта, към Космоса, а душата му копнее за Божественото, до момента в който в това време земната сила на Козирога охлажда този жар и не му разрешава да се откъсне от действителността. Отлични балансьори.

 родени сред стрелец и козирог

Хората родени в периода между 18 и 25 декември са същински визионери, които гладко вървят към триумфа.

Родените сред Стрелец и Козирог са насочени към философския начин на живот, силно се интересуват от познанието на света, в сравнение с в общуването с хората, предпочитайки да водят по-уединен метод на живот. С годините натрупват богат житейски опит и запас от познания, трансформирайки се в почитан и умен ментор за близките.

Оптимистичният Стрелец и практичният Козирог вършат невероятна композиция, давайки на своите персони нехайно отношение и реален взор към света.

Тези хора са общителни и отзивчиви, надеждни и виновни.

Винаги подготвени да опитат ново начинание, реализират забележителен триумф в своята специалност.

Без значение в каква посока ще поемете, имате задоволително баланс, с цел да бъдете най-хубавият, с каквото и да се заемете.

Тези хора обичат да стартират амбициозни планове, които могат да трансформират света, и могат да ги доведат до дъно. Но защото поставят толкоз доста старания, те чакат същото и от другите.

Трябва да се опитате да не се дистанцирате от другите и по-често да бъдете в компанията на другари.

Хората родени сред Стрелец и Козирог слънцето ги подарява с неповторима дарба за галактическо осъзнаване.

Спокойно могат да се дефинират като пророците на новото време, способни да трансформират безусловно всичко. Далновиден и удобен, погледът на представителите на този преход разкрива това, което не е налично за останалите знаци на Зодиака. Тези хора имат смелостта да следват фантазиите си, без значение от компликациите и пречките. Тайната на техния триумф е елементарна – те имат вяра!

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР