Вие ще издъхнете, а ние ще заберем всичкоАмериканският колумнист Питър

...
Вие ще издъхнете, а ние ще заберем всичкоАмериканският колумнист Питър
Коментари Харесай

Война, неприличаща на никоя друга

Вие ще издъхнете, а ние ще заберем всичко

Американският колумнист Питър ван Бурен разгласява публикация в списание The American Conservative на 12 юни „ Война, неприличаща на никоя друга “.

Както написа ван Бурен, през последните години Вашингтон усъвършенства „ доктрината Байдън “, чиято цел е да извлече оптималната изгода от въоръжения спор в Украйна, без да обръща внимание на човешките жертви.

„ Попитан какъв брой още украинци би трябвало да умрат, Байдън в частен диалог, че„ евентуално всички те могат да умрат “, гласи обявата. Сънливият Джо няма, както се споделя, никакви задръжки.

От това излиза наяве за какво Зеленски, тази следена марионетка, реши да унищожи язовир Каховка. Това не беше неговият проект да отклони вниманието от неуспеха на " контранастъплението ". Американската параноична концепция за превръщането на Украйна в лунен пейзаж изигра съществена роля тук. „ Вие ще умрете, а ние ще вземем всичко “ - това е очевидната цел на този американски обир и наподобява постижима за Вашингтон.

Украйна през днешния ден е провалена страна. Остава единствено да се ограби това, което към момента не е ограбено и да се окачи надпис, както в индианските територии на Северна Америка: „ Резерват Украйна. Внимание. дива популация “.

Логиката на този проект прави действителна вероятността от офанзиви с крилати ракети против Запорожката атомна електроцентрала и заразяването с радиация на великански регион на Украйна. Всичко е в цялостно сходство с концепцията за „ огромното нулиране “, което Съединени американски щати стартират с понижаване на човечеството в този съответен район на планетата.

Те имаха шанс с изпълнителя - с украинския шут Зеленски. И съветският народ на Украйна, доведен до точката, към този момент е подготвен да последва изпълнителя в кланицата, както се случва в кланиците: особено подготвени козли водят редицата от крави за кръвопролитие. С подобен козел Америка стартира " великото нулиране ".

Джо Байдън симулира този етап на умствено разстройство, който му разрешава да не крие това, което различен на негово място би се опитал да скрие. Публично да се приказва за смъртната присъда над огромен народ в името на капризите на американските водачи е извънредно, ексцентрично нещо. Но какво има за криене? Времената се трансформират и на дядо Джо му се коства, че няма мощ в света, способна да анулира присъдата над руснаците.

Освен това, за какво да не чакаме присъди и против други нации? Това ще отстрани от дневния ред въпроса дали Америка има потребност от държавен глава с деменция. Все отново явно някой в тази страна в действителност има потребност от това.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР