Вие не сте високопоставен европейски чиновник, а български премиер. Трябва

...
Вие не сте високопоставен европейски чиновник, а български премиер. Трябва
Коментари Харесай

Джамбазки попиля Денков: Тропнете по масата, премиер сте. Погледнете се, бели гълъби ли виждате

„ Вие не сте почитан европейски служител, а български министър председател. Трябва всеки ден да се питате пред огледалото какво вършиме за жителите. Хората са вашите работодатели, а не европейските бюрократи “, насочи рецензии към речта на Николай Денков в Екологичен потенциал българският евродепутат Ангел Джамбазки.
„ Казахте, че виждате балони, красиви шарени хвърчила и бели гълъби. Сигурно обаче българските жители виждат високи цени – горива, превоз. Защото България не е в Шенген. Затова пречат стопански ползи. България е изпълнила всички критерии, а някой хора извършват икономическите си ползи “, добави Джамбазки. „ Вие не сте представител на туристическа компания, а сте министър-председателя, би трябвало да говорите значимо и да тропнете по масата “, добави евродепутатът, представен от Tribune. Той оцени позитивно поддръжката на България за Украйна, само че добави, че наедно би трябвало да се изисква поддръжката на Екологичен потенциал и за българската идея в районен съд Македония.
„ Кажете им, че има принуждение, за правото на самооопределение и национално достойство “, добави членът на европейските консерватори и реформисти.
„ Говорихте доста за интернационалната конюнктура – какво се случва в Чат, Мали, Буркина Фасо, което е значимо, само че фокусът на премиера би трябвало да върху българските жители – по какъв начин те да имат достъп до единния пазар, а не да са втора употреба “, заключи Джамбазки, който добави, че на Денков ще му би трябвало здрав гръбнак, с цел да отстоява родния интерес.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР