Вие чувате ли се какво говорите?Това заяви с нетърпящ възражение

...
Вие чувате ли се какво говорите?Това заяви с нетърпящ възражение
Коментари Харесай

Вие чувате ли се какво говорите? И Десислава Атанасова хока журналисти

" Вие чувате ли се какво говорите "?

Това съобщи с нетърпящ несъгласие звук шефката на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова в студиото на предаването " Лице в лице " на бТВ. Репликата на Атанасова бе ориентирана към водещата Цветанка Ризова.

Така Атанасова се появи като заслужен последовател на делото на водача си Бойко Борисов, който има навика да наскърбява публицистите с цветисти избрания - да вземем за пример " мисирки ", и да им се кара.

Повод за репликата на Атанасова стана въпрос - за какво в ГЕРБ нямат доверие на машините за гласоподаване, откакто те са купени по време на тяхното ръководство. Атанасова посочи, че тези машини са определени от ЦИК.

На спомагателен въпрос, че по това време ГЕРБ е имала най-вече представители в комисията Атанасова прибягна до обичаното опрощение - че ЦИК е самостоятелен държавен орган. Този орган обаче се избира от Народното събрание и неговите членове са номинирани от партиите.

" Вие чувате ли се каккво говорите?! В самостоятелен държавен орган? Смятате, че ние би трябвало да кажем каво ще прави? Член 1 от дълго време отпадна. Моля ви, това не е съществено ", сподели Атанасова.

Иначе Атанасова повтори всички причини против " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", които са срещу връщането на хартиената бюлетина. Тя назова тези две партии " коалиция вълшебна флашка " (като контра на споменаването на новата " хартиена коалиция " -ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, б.р.)

Според нея било необичайно за какво тази тематика се оказала най-важната за тях при толкоз доста рецесии.

Нямаше отговор обаче за какво ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи повдигнаха тази тематика и вложиха най-вече старания точно за връщането на хартиената бюлетина, а не за решаването на въпросните рецесии.

Атанасова си разреши още един път да насочва сериозни реплики към водещата. На въпрос за какво този законопроект не бъде изтеглен, с цел да се разиска на мира и да не се стопира работата по решаването на другите рецесии, тя съобщи:

" Вие доста ме изненадвате с въпросите си през днешния ден. "

И посочи, че ГЕРБ не е вносител на този законопроект. Депутатите от ГЕРБ обаче поддържаха тези промени на съвещание на правната комисия, което продължи 18 часа измежду нощ, ръководено от ръководителя й Радомир Чолаков, също от ГЕРБ.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР