"Видяхте, че успешен бизнес в България правиш, когато играеш белот

...
"Видяхте, че успешен бизнес в България правиш, когато играеш белот
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Видяхте, че успешен бизнес в България правиш, когато играеш белот с Бойко Борисов

"Видяхте, че сполучлив бизнес в България правиш, когато играеш белот с премиера. Комисията за проверка беше гласувана от всички. Тя сподели, че откакто сме изритали страха, има хора, които приказват. Нещото, което ме смрази беше държанието на ГЕРБ. Те не се интересуваха дали има хора, които са били потискани. Там имаше едни орди, които блъскаха, удряха и не даваха на индивида да приказва. Приличаха от сцена във филм, в която мафията не желае да чуе ", съобщи пиар-експертът Арман Бабикян от ИМВ по Българска национална телевизия.
"Вижте какво направи президента – съвременни икономисти, приключили на Запад, има хора от митинга, от ляво и дясно. Съдържа се философията на това по какъв начин би трябвало да се съберат несъбираеми множители. Който не види тази картина, ще катастрофира при съставянето на идващия кабинет. Площадът е на една крачка. Ние сме площадни хора. Ако мутрите са във властта, ние ще сме на площада. Радвам се за проф. Минеков. Това е висока оценка за него. Нека да покаже най-малко по какъв начин би трябвало да бъде.
Трябва да се даде формулата на това по какъв начин искаш да го направиш. В кабинета има чудесни хора. Моделът на съчетаване, на мятане на мостове, съдържа философията за справяне с погрома, осъществен върху нацията ни през последните 12 години. Трудно е.
Не е въпрос в листите, а във философията на плановете, които човек е подготвен да предложи. Със сигурност можеше доста повече. Здравната рецесия продължи да се ръководи по остарелия метод. Планът за развиване трябваше да бъде импортиран в Брюксел. Мутри вън е значима работа. Тя би трябвало да се случи и визира цели ешелони от властта.
Никой не се дразнеше от „ Мутри вън! “ на площада. Въпросът не е в хубостта на фразата, а в политическото деяние. Нашата група беше дребна, само че ефикасна. Групата сподели доста висока парламентарна успеваемост. Мутрите, с цел да изпаднат от властта, би трябвало да има такива, които да ги изритат. Въпросът е дали могат да се положат групови старания за това. А кой по какъв начин ще се споделя, не е значимо. Важно е хората да живеят по-почтено, да има стопанска система, да не бягат децата.
С Татяна Дончева няма напрежение. Всеки изрича мнението си. Силата на площада е в това,че събра доста разноцветни хора. Опитът на 45-то заседание подсказа, че ще се постановат взаимни отстъпки на национално равнище, с цел да има кабинет в България. Хората би трябвало да са подготвени на сложни решения. Към днешна дата при обединението ни няма раздробяване. Събирането носи мощ. Трябва дружно, без значение от персоналните усеща, разяснява още Бабикян.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР