Видяхме как гордостта идва преди падането, когато Пол започна да

...
Видяхме как гордостта идва преди падането, когато Пол започна да
Коментари Харесай

Преглед на десетия епизод на BBC The Traitors: Хари може да бъде описан само като изключително самонадеян

Видяхме по какъв начин гордостта идва преди рухването, когато Пол стартира да крещи за това какъв брой добре се оправя, до момента в който усукваше краищата на мустаците на утопичен изверг и правейки злобен смях. Тази вечер Хари като че ли следваше стъпките му, самодоволно се поздравяваше за гениалността си по метод, който може да бъде разказан единствено като извънредно самоуверен.

„ Аз съм толкоз интелигентен, нали, “ — похвали се той. И тогава щитът, с който се фукаше, се счупи в ръцете му. МЕТАФОРА? ПОЛИЧБА? ЗНАК? Това ли щеше да е нощта, когато замъкът от карти на Хари се срути? Да, би! Или може би не, не би! Определено обаче един от тях!

Параноидното равнище в замъка в този момент е на Def Con деветстотин милиона базилиона и по този начин всякога, когато играчите не извършват задача или не им се споделя какво ще се случи по-късно от Claudia (GREEN JUMPER!!!!) си шушукаха скришом една за друга.

Зак изрази съмнения по отношение на Рос, на които Хари подскочи, до момента в който призна в изповедалнята си, че го съжалява. Но не толкоз съжалява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР