Видният отличник от врачанската гимназия Явор Дачков коментира злобно посещението

...
Видният отличник от врачанската гимназия Явор Дачков коментира злобно посещението
Коментари Харесай

Гражданинът Дачков: В София дойде мутренско-селска бригада

Видният първенец от врачанската гимназия Явор Дачков разяснява злобно визитата на президента Зеленски в столицата през вчерашния ден.

Да се насладим на нежния му изказ:

Здравей, мащаб! 

Това, което се случи през днешния ден е обидно за интелигентността и усета. 

И трагично за човечността, тъй като е за сметка на ежедневната гибел на хиляди млади бойци от двете страни. Този треторазряден клоун е засегнатост за здравия разсъдък и откровена безсмислица. Клоун по Стивън Кинг. 

Вместо да радва децата ги изсмуква през канализацията. 

Цялото лъчение на тази делегация бе на инфернално зло с мутренска стилистика от началото на 90-те. 

Съжалявам, само че ненавиждам позицията на хората, които приветстваха този карнавал на бесовете под кичозната стилистика на метеорити, пластмаса и холивуд. 

Наистина скърбя, на следващия ден ще ми мине, само че не преставам да мисля, че поддръжката за тази безсъдържателност с детайли на сатанизъм е в най-хубавия случай - нелепост, нормално нагаждачество и липса на обикновена ориентировка в положителното и злото. 

Социалистическа новогодишна стратегия измежду лято им спретна Зеленски, който явно обикаля за последни възнаграждения, тъй като контраофанзивата му " си е върнала " едвам 40 километра и скоро парите от циничните му шефове ще секнат. 

Нямам думи за този същински шок, който българския хайлайф разигра през днешния ден в София със съводещия на Филип Киркоров от съветската телевизия. 

Вие не сте с акъла си, подлизурковци от комунистическо-селски вид. Тагарев е вашата антропология и вашата менталност.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР