Видни интелектуалци дадоха специалната награда на предаването Денят започва с

...
Видни интелектуалци дадоха специалната награда на предаването Денят започва с
Коментари Харесай

Интелектуалци наградиха предаване за култура, чийто продуцент Кошлуков отстрани

Видни интелектуалци дадоха специфичната премия на предаването ”Денят стартира с просвета ” на Българска национална телевизия. Това стана на 8-то издание на годишните награди за телевизионна публицистика ”Св. Влас ”.
Голямата конспирация бе в това, че програмният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков неотдавна в профил продуцента на отличеното предаване Весела Петрова. Присъстващите на форума недоумяваха, за какво е взето сходно кадрово решение, в случай, че създателите дават висока оценка на предаването.

Голямата премия тази година взе водещият на " Панорама " Бойко Василев. Тя му беше връчена от журналиста Иван Гарелов, който сътвори това предаване.

Бойко Василев благодари на Гарелов и означи, че точно той е индивидът, който е построил стандартите на малкия екран по време на прехода. Зададе и риторичен въпрос, дали ще има различен подобен като него, защото се намираме в интервал на нов преход.

Председателят на журито Ивайло Знеполски жигосах нападателната реклама на хазартните игри по медиите. Това стана след полемика сред публицистите по-рано, преди награждаването.

В надпреварата тази година участваха 19 излъчвания.

Катя Методиева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР