Видите ли, ПП/ДБ и всичките зелени и пембени от коалицията,

...
Видите ли, ПП/ДБ и всичките зелени и пембени от коалицията,
Коментари Харесай

Борисов: Победените искат победителя да ги подкрепи да управляват и да правят безчинства

„ Видите ли, ПП/ДБ и всичките зелени и пембени от обединението, споделят, че ние би трябвало да ги подкрепим за държавно управление, без значение от резултата. Защото те несъмнено са богоизбраните, на медиите на олигарсите, на Нексо. „ Да се махне “, „ да се потопи “, ей тази народна власт наложихте за 2 години “.

Това съобщи в Ямбол водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той дефинира днешните изявленията на Асен Василев и Христов Иванов като „ платени и сапунисани “.

Борисов разгласи, че през днешния ден в централата на партията са пристигнали 2 писма – от водачите на Българска социалистическа партия и „ Възраждане “ Корнелия Нинова и Костадин Костадинов. Те са във връзка с честността и прозрачността на изборите и по особено протичащото се в Информационно обслужване.

„ И ние ще изпратим такова писмо и ще желаеме IT експерт да участва и да гледаме, когато наливат резултатите. Явно двете партии имат някакви данни, с цел да желаят това. Вчера Костов сподели, че ПП/ДБ ще победят с 5%. Според нашите данни водим с 10-12 % и през днешния ден тези същите ни споделят, че би трябвало да им подкрепим държавно управление. Но би трябвало да се участва в Информационно обслужване да се види по какъв начин се наливат резултатите. Сигурно ще желаят поддръжка, с цел да продължи Асен Василев да източва парите в посока „ Лукойл “ и „ Нефтохим “. Няма по какъв начин да стане “, сподели той.

„ Аз не знам по какъв начин Христо Иванов стои при тях. Ние дружно с тях спряхме парадокси в бюджета. Как си го показват механически? Отиват си Рашков, Петков и Василев по кабинетите и ни ръководят нас спечелилите? Победените желаят спечелилия да ги поддържа да ръководят и да вършат безчинства. Няма да го разреша каквото и да коства това. Без ГЕРБ устойчиво ръководство няма. Как ще харчиш повече в сравнение с изкарваш и ще ставаш по-богат? Житейският ми опит не ми разрешава да си го показва. Нали ще се набълбукаме със заеми? “, сподели още Борисов във връзка с управническата тактика на „ смяната “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР