Видинският окръжен съд постанови мярка за неотклонение "задържане под стража"

...
Видинският окръжен съд постанови мярка за неотклонение "задържане под стража"
Коментари Харесай

Постоянен арест за обвинения за убийството в заведение във Видин

Видинският областен съд постанови мярка за неотклонение "задържане под стража " за 47-годишния Александър Стоянов от Видин, обвинен за осъществено ликвидиране.

В претекстовете си съдията по делото Светла Стоянова уточни тежестта на обвиняването против него и заплахата той да се укрие или извърши друго закононарушение. Мярката може да бъде обжалвана пред Софийски апелативен съд в тридневен период. Срещу Александър Стоянов се води досъдебно произвеждане по чл.115 от Наказателен кодекс, за ликвидиране, за което законът планува наказване отнемане от независимост от 10 до 20 години.

Предаде се търсен за убийството в заведение във Видин

Инцидентът, при който умря 31-годишен мъж, е станал на 19 януари в локално питейно заведение. При зародил скандал в компания от 4-5 души е създаден изстрел от газов револвер, благосъстоятелност на обвиненото лице, при който е потърпевш 31-годишен мъж, оповестиха от полицията.

Пострадалият е превозен с кола за спешна помощ и на път за болничното заведение е умрял. Установено е, че в заведението, където е станал случая няма защита, камерите не работят, а работното време е от 4 до 7,30 часа. Около 40 часа Стоянов е бил в неопределеност, след което се е предал в полицията в наличие на юрист. На делото през днешния ден стана ясно, че Стоянов е бил съден, само че оправдан, заяви юристът на обвинения - Герго Гергов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР