Видинските криминалисти са задържали трима младежи за притежание на наркотици.

...
Видинските криминалисти са задържали трима младежи за притежание на наркотици.
Коментари Харесай

Закопчаха трима младежи с букет от наркотици

Видинските криминалисти са задържали трима младежи за владеене на опиати. Полицейските дейности били подхванати в хода на профилирана интервенция, ориентирана против наркоразпространението в района.

Вчера следобяд в село Капитановци чиновниците на реда спрели за инспекция лек автомобил „ Опел Астра “, ръководен от 18-годишен гражданин на село Търняне. На задната седалка в транспортното средство разкрили и иззели 31 пликчета с общо 45 грама зелена суха листна маса, 9 пликчета с общо 9.7 грама бяло прахообразно вещество и електронна везна. При полевия наркотест тревата реагирала на канабис, а белият прахуляк индикирал на амфетамин.

Последвало е претършуване в дома на младежа в Търняне. Там проверяващите намерили и иззели още две пликчета с 11.3 грама канабис. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

В Капитановци служителите на реда ревизирали и двама 19-годишни локални поданици. С протоколи единият непринудено предал плик с 0.4 грама канабис, а другият – плик с 0.3 грама кристали, реагирали на наркотичното вещество LSD. По случаите са формирани две предварителни инспекции.

Тримата били арестувани с полицейска мярка за период до 24 часа и приведени в ареста. Работата на проверяващите продължава.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР