Видеото беше публикувано в социалните мрежи и предизвика вълна от

...
Видеото беше публикувано в социалните мрежи и предизвика вълна от
Коментари Харесай

Министър Караджов разпореди проверка на скандала с БГТОЛ на ”Дунав мост”

Видеото беше оповестено в обществените мрежи и провокира вълна от остри реакции.

На служителя на БГТОЛ, който се вижда на фрагментите, са поискани пояснения.

" В понеделник изтича законовия период, в който той би трябвало да ги съобщи. Мисля, че решението за този вид държание ще бъде изрично, откакто получим тези пояснения ", уточни районният министър и добави, че е изискал да се направи информация за събираните ТОЛ-такси на пункта.

" Повече ме тормозят други моменти в този сигнал. На първо място, за какво, съгласно сведенията на заявителя, е имало искане за кешово заплащане. И най към този момент дали тези кешови заплащания отиват в бюджета или в джоба. Това е разказано в моята заповед като специфичен миг за проучване - Има ли корупция? На трето място ме интересува дали броят на влезлите товарни коли подхожда на броя на платените ТОЛ-ове. Защото това е може би, най-обезкоителната страна на този сигнал.

Ако, недай, Боже, се окаже, че има фрапантно разминаване сред влезлите коли, примерно посока Турция, през Русе за Румъния, както и в противоположна посока - през русенското контролно-пропусквателен пункт и събраните ТОЛ-такси, това към този момент ще бъде доста неприятен сигнал за АПИ, ще има доста сериозним ограничения от моя страна ", катгоричен беше Гроздан Караджов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР