Видеообръщението на Кейт съдържа голяма човечност и смелост, защото е

...
Видеообръщението на Кейт съдържа голяма човечност и смелост, защото е
Коментари Харесай

Васил Христов, Лондон: Видеообръщението на Кейт съдържа голяма човечност и смелост

" Видеообръщението на Кейт съдържа огромна човещина и храброст, тъй като е мъчно да застанеш пред камера и да приказваш за това положение ". Така журналистът от Лондон Васил Христов разяснява в предаването „ Кой приказва “ по Дарикповедението на принцесата на Уелс Кейт Мидълтън, която преди дни разгласи посредством видеообръщение, че страда от онкологично заболяване.

Признанието ѝ пристигна след седмици на спекулации на Острова. На 16 януари тя претърпя тежка планувана коремна интервенция, която докара до прекъсването на нейните обществени изяви.

Това провокира доста въпроси и тайни теории за нейното здравословно положение, изключително откакто бе оповестена “редактирана ” фотография в профила ѝ в обществената мрежа Х на 8 март. На 22 март с видеообръщението си принцесата на Уелс ненапълно подвигна завесата.

" Днешните вестници като “Дейли Телеграф ” слагат на първа страница новината с принцесата със заглавия като: “Китай и Русия са отговорни за тези ужасяващи конспирации ” или “Тези страни желаят да дестабилизират страната и обществото ", съобщи Васил Христов във връзка тайните теории на Острова, зародили към положението на принцесата.

" Големият въпрос тук е по какъв начин един персонален проблем като плануваната коремна интервенция оповестена от двореца Кенсингтън може да породи такава лавина от тайни теории като гибелта на принцесата, редактираната фотография от изкуствен интелект за 8 март с децата ѝ, видео с нейна двойница, незнайна държанка на принц Уилям и други Истината е, че цялостната картина сътвори чувство за неустановеност върху монархията ", сподели Христов за мащаба на казуса.

За резултата върху откритостта на кралското семейство и дали съществува заплаха за монархията Христов изясни, че монархията, въпреки да минава през сложен интервал ще се оправи и акцентира върху образеца на неприкритост на кралското семейство.

" За първи път тази неприкритост на проблеми се появи при крал Чарлз III, който намерено говореше за болестта си, в този момент същото направи и Кейт във видеообръщението си ", изясни журналистът.

Той сложи и акцент върху ролята на Кралския двор, който по негово мнение “балансира обществото “ посредством своята „ показна ангажираност “ да поддържа благотворителни дела.

" Англия е образец за обществена страна с съчувствено общество. По последни изследвания британците дават 14 милиарда паунда за дарения от своите персонални средства ", сподели Васил Христов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР