Видеоклип в социалните мрежи превърна репортер в световна звезда и

...
Видеоклип в социалните мрежи превърна репортер в световна звезда и
Коментари Харесай

Кризата в Украйна на шест езика – репортер впечатли света с уменията си


Видеоклип в обществените мрежи трансформира кореспондент в международна звезда и му донесе доста положителни мнения, макар че приказва за рецесията в Украйна.

Кореспондентът на Associated Press Филип Краутер предава онлайн от Киев по последните развития на връзките Украйн – Русия, само че впечатляващото е, че го прави на шест езика.

Клип в обществените мрежи демонстрира забележителните умения на Краутер да сменя от един език на различен без безусловно никакъв проблем. Потребители в обществените мрежи разясняват, че даже акцентите му са съвършени.

Краутер е британско-германски-люксембургски публицист, като е прочут най-много с това, че е полиглот. Той владее съвършено френски, испански, португалски, британски, немски и люксембургски.

Той е формалният сътрудник на France 24 в Белия дом, както и интернационален сътрудник на Associated Press. Член е на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом.

Краутер е роден в Люксембург в фамилията на татко британец и майка германка, откъдето идват тези два езика. По-късно той учи в учебно заведение в Люксембург, където научава локалния език. На 14-годишна възраст от интерес към испанския футбол, Краутер записва испански. Португалски прибавя в портфолиото си когато учи в Кралския лицей в Лондон. Там се дипломира в компетентност Испански науки.

След последния видеоклип, на който Краутер споделя за обстановката в Киев, репортерът е получил даже оферти за брак онлайн от впечатлени потребителки.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР