Видеоклип с насилие над дете с образователни потребности предизвика остра

...
Видеоклип с насилие над дете с образователни потребности предизвика остра
Коментари Харесай

След агресия над дете с увреждания: 16-годишният Илиян бил скромен и кротък

Видеоклип с принуждение над дете с просветителни потребности провокира остра реакция в Перник. Прокуратурата се самосезира и разпореди инспекция. На клипа се вижда по какъв начин момиче нанася удари по ученика и му насочва закани.

„ Знам за случая от класната ръководителка на Илиян. Той нищо не ми е споделил. Едно момиче на име Ивана го е изпратила до магазина с хранителни артикули там други девойки са му споделили – „ ела да ти кажем нещо откъм гърба “, а по-късно е почнал побоят. Той е непретенциозен и нищо не споделя “, описа бащата на потърпевшото 16-годишно момче Петър Анестев.

Той изясни, че от полицията са се свързали с него и са му споделили, че всичко е обещано на прокуратурата.

„ Не понасям насилието под каквато и да е форма. В момента, в който видях тези клипове с проявата на толкоз експанзия на толкоз младежи нямаше по какъв начин да не отвръщам. Още вечерта организирах диалози с шефовете на учебните заведения, в които учат децата и те започнаха доста тежки ограничения. Видях се с Илиян и с татко му. Средата, в която учили Илиян е доста добра. Всички там го поддържат. Той е извънредно непретенциозно и добродушно дете “, сподели кметът на Перник Станислав Владимиров.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР