Видео, заснето в началото на тази година в малкия американски

...
Видео, заснето в началото на тази година в малкия американски
Коментари Харесай

Тестваха психотронно оръжие върху американци

Видео, снимано при започване на тази година в дребния американски град Вефил в окръг Клермонт в щата Охайо, притегли вниманието на целия свят. Стопанинът на дома, в който е била инсталирана камерата за наблюдаване, Тим Уокър дружно със своята щерка Керълайн късно вечерта излезли на улицата, с цел да изнесат контейнера с боклука на събирателната площадка, а и да подишат чист въздух преди да си легнат.

Изведнъж обаче тъмното небе било огряно от загадъчна ярка светлина. Мъжът и момичето в неразбиране се спрели на едно място. Както след това споделя Керълайн на публицистите на локалния ефирен канал Fox19, това е било доста изумително и ужасно. Нощта внезапно се е трансформирала в ден, даже и единствено за няколко секунди, до момента в който траела светкавицата. Но какво е това, към момента никой не знае. Баща ѝ прибавя, че гърмежът на светлина е приличал на гърмеж в небето, резултат от използването на някакво оръжие.

Уокър е служил в армията и знае защо става на въпрос. Но в дадения случай, споделя той, не се е чул никакъв тон, даже и най-малкият, който нормално се появява при експлоадиране на експлозиви. При това ярката светлина била разноцветна, тя повече приличала на мощна заря, само че изцяло беззвучна. Камерата е снимала виолетови, червени и оранжеви светлини, които осветяват пространството към пътя, по който вървят колите. Обективът ѝ обаче не е бил ориентиран към небето, а точно там се е показало загадъчното събитие. А то било пленително - блестящо, голямо, разноцветно и... безшумно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР