Видео поредицата заслужено спечели и бронзово отличие от тазгодишните IAB

...
Видео поредицата заслужено спечели и бронзово отличие от тазгодишните IAB
Коментари Харесай

Над 3 милиона гледания за експертите от „Къщата на Lidl“ 

Видео поредицата справедливо завоюва и бронзово отличие от тазгодишните IAB MIXX Awards
Над 3 милион гледания в YouТube са събрали четиримата специалисти от от старта на видео поредицата до момента. Около 175 хиляди часа са отделили YouТube потребителите, с цел да гледат практичните и свежи хрумвания, които те споделят.

Поредицата се добавя с нов епизод всяка събота, когато баш майсторът Дино, специалистът по „ направи си самичък “ Бояна, многократната републиканска шампионка по кану-каяк Михаела или гидът в света на модата и хубостта Павлина дават хрумвания за всевъзможни забавни неща. Сред тях са изобретателни препоръки за градината и домашната работилница, трикове за мода, хубост, творчество, занимание, спорт и уелнес. Скритият коз на поредицата е самопровъзгласилият се за „ цялостен дилетант “ пети член на екипа – Марио, който оказва помощ на специалистите, тества препоръките им и постоянно попада в комични обстановки. Резултатът – изключителна свежа и потребна композиция, която към този момент 28 епизода притегля от ден на ден почитатели и почитатели.

Доказва го и последното отличие, което YouTube поредицата на Lidl получи – бронзова премия на IAB MIXX Awards 2021 и признанието на авторитетно интернационално жури. „ Къщата на Lidl “ бе отличена в една от най-оспорваните категории – „ Най-добра видео акция “. Традиционно състезанието отличава най-хубавите цифрови акции в 20 категории. За първи път тази година бяха получени рекорден брой поръчки – 184, като за призовите места се състезаваха 88 финалиста. Сред най-хубавите справедливо се подреди и експертната четворка на Lidl.

„ Къщата на Lidl “ се  осъществя взаимно с организация Handplayed. И до момента в който сходни формати нормално стартират с предизвестието „ Не прави това у дома “, то този започва с предизвикването „ Направи това у дома! “ – всяка събота с нов епизод, който потребителите могат да открият в YouTube канала на Лидл България
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР