Видео от смартфон е уловило ужасяващия момент, в който човек

...
Видео от смартфон е уловило ужасяващия момент, в който човек
Коментари Харесай

Ужас: Шофьор на джип прегази човек, за да избяга от катастрофа ВИДЕО

Видео от смарт телефон е уловило ужасяващия миг, в който човек зад кормилото на джип прегазва водач на рейс след злополука в Колумбия.

Исаяс Варгас, чиновник на градския превоз в столицата Богота, се е бил облегнал на предницата на джипа, до момента в който е чакал служителите на реда да дойдат, откакто съобщил за пътнотранспортно произшествие в четвъртък.


Колега водач, прекосявал около мястото на случая, е съумял да снима шокиращия миг, в който Хосе Маурицио Джил Веласкес дава газ и прегазва Варгас след избухнал спор сред двама им.

Шофьор снима на ВИДЕО 18+ личната си гибел и тази на пасажера до него

Свидетели почват да крещят на Веласкес да даде обратно, с цел да може автобусният водач да се измъкне отдолу под гумите на джипа.

Въпреки шокиращите фрагменти по-късно съдията подреди водачът на джипа да бъде освободен.

Ужас: Безопасен колан разпори корема на жена при злополука СНИМКИ 18+

Според съдията, Веласкес е бил арестуван непозволено, а разказите на очевидците не отговаряли на общата времева линия. Като допълнение, съдът не бил получил оригинала на видеото, на което водачът на рейса е бил прегазен.

Местни медии оповестиха, че прокуратурата ще апелира решението.
Варгас е бил лекуван на място от медици, след което е бил откаран в болница. Той не е имал счупвания, като по знамение, само че е имал натъртвания по краката.



Варгас споделя, че е късметлия, тъй като Веласкес е желал да избяга, по тази причина е дал газ и тръгнал, само че поради задръстването се е предвижил единствено няколко метра напред, а това избавило живота му.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР