Видео: Нова ТвСтрахувам се за живота си. Имам три деца

...
Видео: Нова ТвСтрахувам се за живота си. Имам три деца
Коментари Харесай

Група мъже изпотрошиха заведение в София, собственикът: Страхувам се за живота си

Видео: Нова Тв

Страхувам се за живота си. Имам три деца и жена. Притеснявам се. Чувствам се застрашен. Знам на кого би трябвало да се обадя. Става въпрос за бизнес връзки, аз обаче не му дължа нищо на индивида, поръчал акцията. Това съобщи в ефира на БТВ притежателят на изпотрошеното заведение в София Емануил Лазаров.

Инцидентът е станал нощес. Група мъже отишла в заведението на Лазаров, очевидно подпийнала компанията седнала на маса и си поръчала. Малко по-късно почнала да обръща маса, изпочупила посуда, хвърлила столове и забила нож в една от масите. " Казали са на човек от личния състав, притежателят да се обади на който би трябвало, той знае на кого е ", изясни още Емануил Лазаров. По думите му той избира да съобщи причинителите на органите на реда.

Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи ст. комисар Георги Хаджиев съобщи, че причинителите на действието ще бъдат арестувани до края на деня.  " Разправията в заведението е поради финансови неуредици сред собственика  и поръчителя на вандалския акт.  Двамата не са реализиранили общи проеки. Нито полицията, нито прокуратурата могат да се месят в такива финансови и търговски бизнес каузи ", сподели още той.

Хаджиев съобщи, че сигнал на тел.112 нощес не е подаден, а е осведомена охранителната компания на обекта.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР