Видео кадри, на които се вижда саморазправа между гратисчии и

...
Видео кадри, на които се вижда саморазправа между гратисчии и
Коментари Харесай

Пътници без билет със заплахи и обиди към кондуктор и други хора във влака

Видео фрагменти, на които се вижда разпра сред гратисчии и инспектор, обиколиха обществените мрежи. Това се е случило в неделя, във влака сред Септември и Пловдив . Поводът за абсурда е билет, който коства 2 лв. . Скандалът избухнал откакто от гара Стамболийски се качили мъж и жена без билети. Отказали да си купят и от кондуктора . Свидетел на сцената става жена – пасажер във влака, показва.
 
Започнаха да го наскърбяват и да употребяват закани ", споделя жена, пътувала във влака.
 
До физическа експанзия не се е стигнало. Тя е пътувала с децата си и е направила забележка да не се употребяват нецензурни думи. Тогава експанзията се обърнала против нея.
 
„ Даже сподели, че ще изхвърчим всички през прозореца . Това се отнасяше за мен и за децата ми, допускам и за другите хора в купето. Имаше двама възрастни мъже и едно младо момче, което се застъпи за мен и те се нахвърлиха върху него ”, добави пътничката.
 
Жената се обадила на 112, само че вместо на гарата в Пазарджик, полицейският патрул бил изпратен на спирка Хаджиево.
 
Служителите на БДЖ със боязън признават, че в последно време все по-често стават обект на офанзиви от гратисчии .-->

„ Имало е закани към чиновниците, само че към този момент не съм чул да има похищения физически, а другояче душевен тормоз - това си е най-редовно ”, разяснява служителят на БДЖ Иван Стоянов.
 
От Държавната железница пресмятат, че за година компанията губи към 1 милион лв. от гратисчии. А от януари до в този момент са хванати 41 нередовни пасажери.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР