Viber удвоява на 10 души броя на участниците, които могат

...
Viber удвоява на 10 души броя на участниците, които могат
Коментари Харесай

Viber удвоява броя на участниците в групови разговори


Viber удвоява на 10 души броя на участниците, които могат да се включат по едно и също време в колективен диалог.

Решението на компанията да усили потенциала на груповите диалози идва в миг, в който целият свят е подложен в нови условия и правила на работа и живот при съществуването на ковид COVID-19 и всеки има потребност от непрекъснат контакт със своите близки, сътрудници, другари или съученици, акцентират от Rakuten Viber.

Всички самостоятелни и групови чатове във Viber са криптирани от край до край, дружно с позвъняванията, известията, фотосите и споделените документи, напомнят от компанията. Нищо от това, което потребителите споделят, не се резервира на сървърите на Viber. Веднъж изпратени, известията могат да бъдат отворени и прочетени единствено от получателя на посланието – нито една трета страна, включително Viber, няма достъп до тях.

„ Поставяме си за цел да свързваме хората по-лесно, когато сме изправени пред пандемия, при която контакти онлайн са сведени до най-малко. С увеличение броя на хората, които работят по домовете си, с цел да лимитират разпространяването на COVID-19, желаеме да създадем сигурна и предпазена среда, в която да поддържат връзка с обичаните си хора, където и да се намират”, споделя Офир Ейял, основен действен шеф в Rakuten Viber.

Последвай общността на Viber за България, с цел да научаваш първи за последните новости, актуализации и препоръки за по-добро преживяване в приложението.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР