Виаграта може да помогне в лечението на ковид. Тази сензационна

...
Виаграта може да помогне в лечението на ковид. Тази сензационна
Коментари Харесай

Учен сензационно: Виаграта лекува COVID-19

Виаграта може да помогне в лекуването на коронавирус. Тази сензационна вест бе обявена от доктор Марк Сийгъл по телевизия Фокс в предаването на Такър Карлсън, оповестява " Марица ".

Д-р Сийгъл заяви, че 37-годишната пациентка Моника Алмейда е излязла от кома след 28 дни. Това станало единствено 72 часа, преди медиците да възнамеряват да спрат дихателния й уред.

Моника е излязла от положението на кома откакто са й дадени огромни количества виагра. Още преди месец и половина бе оповестено проучване, което демонстрира, че лекарството за потентност оказва помощ и в битката с заболяването Алцхаймер.

„ Оказва се, че оказва помощ за работата на белите дробове, засилва ги и понижава броя на вирусите на коронавирус. Това е с помощта на веществото натриев оксид “, изясни доктор Сийгъл.
свързани новини21367на 28.04.2018
Преди това в научното списание Critical Care е оповестено проучване от Чили, което посочило аналогични резултати. Според чилийските медици оказва помощ за цялостната работа на белите дробове и даже бори височинната болест.

„ Изследвания в Япония, Китай и Скандинавските страни също потвърждават, че натриевият оксид оказва помощ за възобновяване на работата на дробовете и понижава фрапантно броя на вирусите на коронавирус в тях “, добави доктор Сийгъл.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР