Входната врата на Културния център Иван Михайлов в град Битоля

...
Входната врата на Културния център Иван Михайлов в град Битоля
Коментари Харесай

Подпалиха входната врата на Културния център Иван Михайлов в Битоля, Скопие осъди вандалския акт

Входната врата на Културния център " Иван Михайлов " в град Битоля в Република Северна Македония тази заран е била запалена. За случая се оповестява от Културния център във Facebook.

" Очакваме институциите допустимо най-скоро да проверяват случая и причинителите да бъдат изправени пред правораздаването ", показват от Културния център. Той беше открит на 17 април в наличието на премиера Кирил Петков и вицепрезидента Илияна Йотова.
Министерството на външните работи на Република Северна Македония остро осъди акта на съзнателно опожаряване на входа на съдружие Иван Михайлов в Битоля. „ Този вандализъм е следващото доказателство, че има доста артисти, които са срещу напредъка в връзките сред Северна Македония и България и нашето общо европейско бъдеще “, се споделя в мнението, представено в медии на РСМ. „ Това закононарушение не е осъществено инцидентно на този ден, когато двете страни ще открият разговор за превъзмогване на отворените въпроси по пътя на европейската интеграция на Северна Македония.

„ Компетентните органи на страната поставят старания за разкриване на причинителя на този вандалски акт “, оповестиха от Министерство на външните работи в Скопие.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР