ВезниПрочетете ощеНезависимо дали вече сте във връзка или сте на

...
ВезниПрочетете ощеНезависимо дали вече сте във връзка или сте на
Коментари Харесай

Какво очаква Везни, Скорпион и Стрелец през месец НОЕМВРИ

Везни
Прочетете още
Независимо дали към този момент сте във връзка или сте на път към такава, спазването на верния баланс на предоставяне и взимане ще възпламени искрата на вашата романтика. Ако сте необвързани, уверете се, че пристрастеността към работата не пречи на шанса ви да намерите този мечтан от вас сътрудник. Избягвайте изкусяващите покупки и постоянно мислете, преди да се подхлъзнете. Възможно е да се окажете във финансови усложнения, в случай че не подредите вярно разноските си както следва.

 

Скорпион

Ако към този момент излизате с някой специфичен за вас човек, тогава можете да му спестите някакви сърдечни болки, като сте по-малко флиртуващи в дейностите си. В противоположен случай можете да бъдете по-сговорчиви, с цел да отворите пътя към евентуална романтика. Вероятно ще има някои провокации, пред които ще се изправите, с цел да запазите разноските си в личните си благоприятни условия. Това е идеалният миг да потърсите други благоприятни условия за генериране на финанси.

 

Стрелец

През ноември ще се справите добре с вътрешните си демони, с цел да можете да се смеете с същинско възприятие на благополучие. Отличното ви възприятие за комизъм може да е служило като ваша ризница за дълго време, покривайки или страданията ви от самотност за изгубена обич или ревнивост. Месецът ще стартира в действителност мощно, що се отнася до вашите финанси, само че това не значи, че би трябвало да влизате в рискови бизнес покупко-продажби. Ако планирате да инвестирате спестяванията си, не забравяйте да прецените опциите си, с цел да избегнете неприятните капани.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР