Везни – Ноември ще бъде положителен месец за Везните според

...
Везни – Ноември ще бъде положителен месец за Везните според
Коментари Харесай

Ето какво очаква и зодиите везни - риби през месец ноември

Везни – Ноември ще бъде позитивен месец за Везните съгласно звездите. Мнозина ги чака триумф и в кариерата и в персонален проект. Марс във Везни до 18.11. с изключение на, че ще ви поддържа с сила, ще ви направи рационални и готини. Единственото нещо, което би могло да ви смути, е възприятието ви за несправедливостите - в този случай ще бъдете подготвени да се борите за вярното нещо без съмнение. Никоя спънка няма да бъде прекомерно огромна за вас. Вашето обективно отношение сигурно е потребно, когато става въпрос за кариерата ви. Меркурий ще способства за огромен приток на ментална сила. Ще набъбнат ползите ви към всевъзможни тематики. Не е изключено да преживеете нещо ненадейно.

Това е интервал на интроспекция, който ще ви разреши да обмислите всичко. Много от вас ще стартират да си вършат равносметка за това, което се е случило в предишното и това, което следва в бъдещето.

През ноември дълготрайните връзки ще процъфтяват. Доверието, което сте построили във времето, в този момент ще даде плод. Ако сте подготвени да извършите идната стъпка, в този момент е подобаващият миг. Хороскопът поучава да не забравяте приятелите си, защото те могат да одобряват вашата съвестност за липса на интерес към тях.

Венера в знака на Стрелец ще ви надари със специфичен сексапил за противоположния пол. Ще излъчвате позитивна сила. Ситуациите най-сетне ще се успокоят и ще се насладите на естетика и сантиментални моменти. Тези, които са сами, въпреки това, би трябвало да се социализират колкото е допустимо повече. Само тогава ще могат да разчитат на шанса си.

Скорпион – Слънцето във вашия знак, подкрепено с Меркурий прави този месец извънредно сполучлив за вас. Вашият разум и харизма ще бъдат на висота и ще ви разрешат да получите съвсем всичко, което желаете. Хората се възхищават на решителността и оптимизма ви. Вашата деятелност и мощ, които показвате в този момент, ще ви оказват помощ да постигнете всевъзможни цели. Силната поддръжка на Юпитер и Венера, която се причислява във финансовия ви бранш също дават обещание положителни благоприятни условия за облага, а на 24 ноември вършат един извънредно късметлийски съвпад. Това е моментът да бъдете смели с концепциите и проектите си, може би да започнете ново начинание. Парите и просперитетът идват при вас, само че внимавайте. Лесно може да изхарчите всичко, което спечелите.

Изглежда, че ще би трябвало да инвестирате доста време и старания в работата, върху изоставането на дилемите, които в този момент ще би трябвало да решите, без да се бавите.

Помислете по какъв начин можете да подобрите здравето си. От време на време ще ви би трябвало малко повече сън. Отделете време за отмора, само че и за придвижване на чист въздух и извършения.

За да получите обич, би трябвало да я потърсите. Шансовете са огромни, въпреки че е належащо да преминете през сложни моменти, с цел да намерите благополучие с някого. Взаимоотношенията могат да бъдат доста комплицирани в някои дни. Марс ще разсъни либидото ви, покачва самочувствието ви, само че и вашата настъпателност, тъй че внимавайте да не станете прекомерно взискателни към колегата си. Важно е да поддържате връзка намерено и почтено. С Венера в Стрелец се появява мощна жадност за нови чувства и завършения. Постоянните промени, еволюцията, любовта - това е ключът към триумфа в персоналния живот.

Стрелец – Ноемврийските сили ви дават свободата да отстоявате личната си еднаквост, повишавайки увереността и самочувствието ви. Въпреки това, може да има дребен обществен неуспех към 5 ноември, когато Марс влиза в площ с Плутон и вкарва другари в спор, което може да ви тормози или разстрои за няколко дни.

Пълнолунието във вашият бранш на работата на 12 ноември подсказва, че може да се почувствате недоволни от работа си. Не се опасявайте да потърсите нова посока или ново работно място, което да е в благозвучие с потребностите ви. Никога не е прекомерно късно.

На 23 ноември напрегната съпротива Марс-Уран ще ускори вътрешните ви страхове и неустановеност. Можете да се колебаете за ден или повече. Някои от проектите ви може да имат закъснение или да срещнат проблеми. С влизането на Слънцето във вашия знак на 22-и стартирате прелестен стадий... Ще забележите, че шансът е доста благоразположен към вас и че той се появява тъкмо тогава, когато най-вече се нуждаете. Възползвайте се от всеки миг, всяка опция, която ви подарява ориста.

Красивата Венера е във вашия знак, както и вашият шеф Юпитер и те ще ви доставят не малко удоволствия, от всевъзможен тип. Това е изобилна, експанзивна, оптимистична, очарователна сила, която ви слага на вярното място в точното време. Ще преживеете интензивни моменти, цялостни с магия, които ще върнат изгубените илюзии. Отношенията ви ще бъдат хармонични. Ще се радвате да се помотавате с другари понякога.

Козирог – През ноември ще бъдете по-фокусирани върху кариерата и триумфа. Има огромна възможност този месец да поемете повече отговорности на работното място, в сравнение с до момента. Вие, колкото реалистични и справедливи да сте, няма да сте изцяло на ясно за стъпките, които да предприемете. Сякаш се страхувате да продължите напред, тъй като смятате, че бъдещето може да не е такова, каквото очаквате...

Венера, която влиза още от първия ден в символ Стрелец ви носи опцията да стартирате план, който сте подготвили благодарение на сътрудници, на които имате най-голямо доверие. Марс, преминаващ през вашият бранш на работата и кариерата ще направи квадрат с Плутон на 5 ноември, което може да ви донесе съществени различия с сътрудниците или началниците ви. Сатурн ще направи секстил с Нептун на 9 ноември и този аспект ще ви даде по-добър нюх за договаряния, съглашение и другарство с всички хора, които са значими за вас. Взаимодействието на ретроградният Меркурий със Слънцето ще ви донесе решения, които ще подобрят връзките с вашите сътрудници и ще възстановят съдействие (контакт), което сте прекратили в предишното.

Отначало ще бъдете по-фокусирани върху себе си, в сравнение с върху всеки различен човек, само че вашите обществени умения ще стартират да се усъвършенстват с напредването на месеца. Ще постигнете хармонията, от която се нуждаете във връзката с обичания човек, с помощта на вашите старания да се съобразите с неговите/нейните стремежи и дейности. Ще прекарате повече време дружно, ще подобрите връзката. Добре ще е да се организирате по този начин, че да можете да излизате повече тук-там за развлечение и да имате време за непосредственост и фамилиарност.

Имате потребност от повече придвижване и интензивност. Избягвайте всичко, което е монотонно и уредено. В противоположен случай ще бъдете предразположени към депресивно въодушевление. Увеличете приема на витамини, калций и магнезий. D и E витамини са значими за вас.

Водолей –Възможно е да започнете ноември малко преуморени и би трябвало да избягвате да се сблъсквате със обстановки, които ви дестабилизират... Ще сте податливи на настинки и възпаления в гърлото и пикочните пътища. Вашата резистентност към стресови условия ще намалее, по тази причина е значимо да почивате постоянно и да имате време за релаксация.

Този месец ще желаете да се насладите на свободата си и на нови и вълнуващи прекарвания. Но би трябвало да внимавате да не се увличате от импулсивни реакции, които биха ви донесли единствено проблеми. Усмихнете се, тъй като вашите подозрения и терзания ще свършат, а това, което желаете се доближава.

Марс ще влезе в знака Скорпион и вашият бранш на работата и кариерата на 19 ноември, където ще бъде в мощна позиция и ще ускори мотивацията ви, ще концентрира всичките ви старания за заемане на по-добри позиции на работното ви място. Може да настъпи и усъвършенстване. Бъдете деликатни на 24 ноември, когато Марс се опълчва на Уран, тъй като ще се сблъскате с непредвидени компликации.

Слънцето, което ръководи вашият бранш на любовта и партньорството, ще образува секстил със Сатурн и тригон с Нептун на 8 ноември. Ще постигнете значими споделени цели с обичания човек, което ще внесе повече естетика и непоклатимост в връзките ви. Ще почувствате засилена потребност от сантиментални моменти дружно. Взаимодействие на Меркурий със Слънцето ще ви разреши да преодолеете различията от по-рано и да подобрите връзката.

Пригответе се, тъй като в любовния ви живот идват позитивни промени. Отворете сърцето си за любовта без съмнение и бъдете доста ясни, когато изразявате всичко, което чувствате. Предстоят ви прелестни дни, в които да се влюбите или да обновите връзките, които имате. Вашият новаторски и дръзновен темперамент ще ви направи доста привлекателни и харизматични. Свободните представители на знака ще имат опцията да срещнат човек, който ще разсъни дълбоки страсти у тях.

Риби –През ноември ще почувствате, че животът става по-щедър и благ към вас и че проблемите, които ви бяха завладели, стартират да се вземат решение един по един. Тъй като ще имате позитивно въодушевление и мисли, ще привлечете в живота си обстановки, които ще ви накарат да забравите всичките си терзания. Този месец ще се радвате на огромна прочувствена непоклатимост и това ще има удобно въздействие върху всички области на живота ви. Нови усеща ще се разсънят и ще можете да изживеете незабравими моменти.

До 22 ноември Слънцето към момента е в символ Скорпион и продължава да оказва удобно въздействие върху живота ви, да ви предизвиква към активност, блян към достижения и самоутвърждаване. Имате положително мислене, ясна преценка и крепко отношение към материалните неща. Сега особеностите на характера ви се демонстрират по-силно. Меркурий продължава да е в Скорпион през целия месец. Показателно е, че е в ретроградно придвижване от 1 до 20 ноември, заради което могат да се чакат проблеми в връзката ви. С договорите и устните съглашения, би трябвало да сте доста деликатни, с цел да не се получат неточности. Марс ще е в площ с Плутон на 5 ноември, по тази причина внимавайте за връзките с сътрудниците в дните към тази дата. Основният проблем е, че очаквате някой различен да реши проблемите ви, без значение дали става въпрос за другар, сътрудник или може би ориста. Трябва да решавате проблемите си сами.

Венера влиза в знака Стрелец на 1-ви ноември и остава там до 25-и и е в предизвикателна площ към вашия знак, заради което не постоянно ще сте най-хубавите сътрудници, защото постоянно ще реагирате остро на всичко през това време. Но с повече схващане и деликатност може да се компенсира доста. След това от 26-ти влиза в Козирог и образува прелестен секстил към знака ви. Насладете се на красиво любовно време!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР