Ветераните на Пирин (Благоевград) започнаха с победа с 3:2 участието

...
Ветераните на Пирин (Благоевград) започнаха с победа с 3:2 участието
Коментари Харесай

Ветераните на Пирин с обрат над Беласица

Ветераните на Пирин (Благоевград) започнаха с победа с 3:2 присъединяване си в държавното състезание. В Първомай те направиха поврат против Беласица, откакто в средата на второто полувреме изоставаха с два гола. Точни за комитите бяха Васил Чергов и Стойчо Георгиев. " Орлетата " ветерани обаче в края се постановиха след попадения на Димитър Коемджиев, Атанас Николов и Георги Даскалов.

А с изключение на тях във групировката на Петър Цветков -Бел бяха още куп съществени имена. Мишо Ролев, Станислав, Георги и Радослав Бачеви, Иван Цветков, Иво Тренчев, Атанас Лясков,Иван Стойчев, Петър Бандев, Тодор Лулейски...а в идващите мачове се чакат и още попълнения. За Беласица пък с изключение на голмайсторите на линия бяха и Петър Динков, Емил Шаламанов, Валентин Яков, Стоил Бояджиев и Младен Малечканов.

Главен арбитър на мача в Първомай бе Младен Пенев от Кюстендил. Така Пирин ще бъде представител на Пиринския район в шампионата на ветераните. Предстои чоп дружно с тимовете на Миньор Перник и ФК Кюстендил с цел да бъде избран спечелилия в Югозапада.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР