Ветеранът във френското кино и любим актьор на хиляди Ален

...
Ветеранът във френското кино и любим актьор на хиляди Ален
Коментари Харесай

Ален Делон: Ще напусна този свят без да ми е мъчно за него

Ветеранът във френското кино и обичан артист на хиляди Ален Делон изрази остро отчаяние и отвращение от днешните времена в искрено изявление за френското списание " Пари мач ". 

" Мразя тези времена, в които живеем, повдига ми се от тях ", казва 82-годишният артист, представен от AFP. " Толкова ми се повдига от света, в който живеем, че на драго сърце бих си отишъл от него в този момент - единствено желая и кучето ми да пристигна с мен ", споделя звездата, считан за един от най-красивите мъже в историята на киното. 

" Има създания, които в действителност ненавиждам. Всичко е фалш и само парите имат значение. Няма почитание към дадената дума! По през целия ден чуваме за закононарушения. Знам, че ще напусна този свят, без да ми е мъчително за него ", споделя Делон.

Той признава, че към този момент не е доста татко на децата си, едното от които към момента отхвърля да припознае. 

" Животът не ми носи кой знае какво. Всичко съм видял, всичко съм изпитал. Но най към този момент ненавиждам сегашната ера. Повръща ми се от нея ", изяснява екранният кумир. 

" Почти всички си отидоха! ", тъгува Делон, който изключително тежко понесе загубата на Мирей Дарк, с която споделяше живота си през 70-те години на предишния век.

Ален Делон живее самичък в покрайнините на Париж с любимата си двегодишна белгийска овчарка Любо. " Ако би трябвало да си отида преди него, ще помоля ветеринаря да бъдем зедно. Той ще го инжектира по този начин, че да може да почине в ръцете ми. Бих предпочел това, вместо да го оставя да тъжи на гроба ми ", споделя Делон. 

Той не изключва обаче опцията да направи място в живота си за вярната жена, с която да показа последните си дни. Казва, че сега има към 10 кандидатки, само че никоя от тях не е подобаващата. Но показва, че даже би погазил клетвата си в никакъв случай повече да не се дами, в случай че в действителност се появи такава, която да бъде подготвена да го придружи до гибелта му. 

В изявлението артистът споделя за кариерата си, за трудните връзки със фамилията си, за дамите, които е обичал и за приятелите, които е изгубил.

Ален Делон от дълго време отхвърля да е татко на наследник от Нико - починала немска попзвезда и муза на Анди Уорхол. Майката на Делон обаче по-късно осинови момчето, правейки го негов полубрат. 

Детството на Делон е белязано с горест, която той не може да преодолее. В изявлението за списанието той споделя: " Родителите ми са се отървали от мен когато съм бил на 4. Оказах се в приемно семейство като сирак ". " И двамата пристигнаха назад при мен когато бях прочут. Така, изненадващо, те си спомниха, че имат наследник ", споделя той с мъка. 

Интервюто е направено от Валери Трирвильор - някогашната партньорка на президента Франсоа Оланд, която той остави поради актриса. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР