Ветеранът в мотоциклетния свят Валентино Роси разкри, че все още

...
Ветеранът в мотоциклетния свят Валентино Роси разкри, че все още
Коментари Харесай

Доктора продължава да изпитва болка след счупения крак

Ветеранът в мотоциклетния свят Валентино Роси разкри, че към момента не е на 100% възобновен след счупването на крайници си през лятото на 2017-а. Пилотът от Тавулия падна неприятно с кросов мотор на 31 август, а контузията му го извади от домашния му кръг на " Мизано ". Италианецът не счита, че това му повлия върху неособено сполучливия сезон, само че пет месеца по-късно продължава да изпитва болежка.


" Кракът е добре. Способен съм към този момент да карам сноуборд и ски, само че не на 100%. Все още чувствам болежка и би трябвало частично да трансформира подготвителния си режим, тъй като не мога да търча към момента. В последните две седмици започнах да търча, само че след една – две минути би трябвало да спра, тъй като чувствам болежка. Обикновено човек се нуждае от шест месеца, с цел да възвърне силата на костта и мисълта, че имам още месец и половина до тогава ме успокоява ", разяснява Доктора преди представянето на новия YZR-M1, с който ше се подвизава през 2018-а в MotoGP.

The big reveal!

What do you all think of @maverickmack25 & @ValeYellow46's new bikes? pic.twitter.com/ouSg1MyRpc
— MotoGP™ (@MotoGP) January 24, 2018
Фрактурата на Роси бе закрепена с железни щифтове по време на интервенция и Доктора не счита да ги маха най-малко до края на идната акция в MotoGP: " Проблемът е, че те би трябвало да останат в тялото най-малко една година. Мисля, че тази година ще карам с тях и ще направя интервенцията идната зима ".
Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР