Ветеранът Серхио Рамос има желание да остане в Пари Сен

...
Ветеранът Серхио Рамос има желание да остане в Пари Сен
Коментари Харесай

Серхио Рамос иска да преподпише с ПСЖ

Ветеранът Серхио Рамос има предпочитание да остане в Пари Сен Жермен и да подпише нов контракт с клуба. Настоящият му договор изтича през лятото и за момента двете страни са се разбрали да не бързат с договарянията за подновяването му. Самият футболист обаче е дал знак, че желанието му е да остане на " Парк де Пренс ", твърди " Екип ".

За момента усещанията от представянето на 36-годишния футболист са спорни. В същото време той взима много огромна заплата и това кара шефовете на клуба да обмислят възможна разлъка. Тежката травма на Преснел Кимпембе обаче може и да промени проектите им.
 Серхио Рамос се обиди и сподели, че повече няма да играе за Испания Серхио Рамос се обиди и сподели, че повече няма да играе за Испания
Евентуалното оставане на Рамос значително ще зависи и от представянето му до края на сезона. Големият тест ще бъде на 8 март против Байерн (Мюнхен) в 1/8-финала на Шампионскага лига. Ако тогава испанецът успее да блесне и помогне на тима да направи поврат на " Алианц Арена " и да продължи напред, това ще бъде от огромен плюс в идните договаряния за възобновяване на контракта му.

Дори и да се стигне до преподписване на контракта на Рамос, той сигурно ще бъде едвам трети избор в центъра на защитата през идващия сезон, когато в клуба ще дойде и Милан Шкриняр. Друга алтернатива пред испанеца е да поеме към Саудитска Арабия, където може да се събере с положителния си другар Кристиано Роналдо в Ал Насър.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР