Ветеранът на Ultimate Fighting Championship Доналд Сероне остави вратата отворена

...
Ветеранът на Ultimate Fighting Championship Доналд Сероне остави вратата отворена
Коментари Харесай

Понзинибио предизвика Каубоя за UFC Чили

Ветеранът на Ultimate Fighting Championship Доналд Сероне остави вратата отворена за възможна нова борба в полусредна категория, откакто съобщи, че се връща в леката дивизия, само че в този момент нов кандидат провокира "Каубоя " на дуел при 77-килограмовите.

Поставеният под №10 в полусредна категория Сантиаго Понзинибио обществено провокира Стивън Томпсън на дуел през миналата седмица, само че в този момент вижда в лицето на Сероне добър авариен вид.

Победител в последните си шест дуела за UFC, Понзинибио има за цел да се завърне в Октагона на 19-ти май, когато организацията се чака да организира първото в историята си събитие в Сантиаго, Чили.

"Най-добрите варианти пред мен са Томпсън и Сероне, поради бойните им стилове. Ще създадем ужасно шоу с някой от тях, само че Томпсън се оправдава, че е контузен. След толкоз зрелищно показване на Сероне през миналия уикенд, той би бил страховит авариен вид ", съобщи Понзинибио.

От UFC към момента не са оповестили бойната карта за събитието в Чили, само че те сигурно ще отбележат първото си пътешестване в Южна Америка, което да бъде друго от предходните 30 събития в Бразилия.

Като един от най-хубавите южноамерикански бойци в UFC, Понзинибио чака да оглави бойната карта за вечерта в Сантиаго.

"Гледах последната борба на Сероне и той в действителност беше впечатляващ. Записа добър нокаут. Той има доста нокаути и мисля, че би било страхотна среща за наблюдение. Със Сероне бихме могли да създадем дуел, който може да влезе в историята, на събитие, което към този момент остави отпечатък върху смесените бойни изкуства в Чили ", приключи южноамериканецът.

Понзинибио (26-3) има записа професионален връх от 8-2 под банера на UFC, включващ забележителни победи над бойци като Майк Пери, Гунар Нелсън и Нордин Талеб.

Сероне (33-10) приключи серията си от три следващи загуби с успеха над Мадейрос, с която усъвършенства професионалния си връх до 20-7, откогато се причисли към UFC през 2011-та година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР