Вестник Ню Йорк таймс публикува информация, според която ако Тръмп

...
Вестник Ню Йорк таймс публикува информация, според която ако Тръмп
Коментари Харесай

Тръмп се закани с още по-твърда антимигрантска политика

Вестник " Ню Йорк таймс " разгласява информация, съгласно която в случай че Тръмп бъде избран отново за президент на СЩА следващата година, той ще задържа мигрантите без документи в огромни лагери за депортация и ще разшири твърдите антиимиграционни политики, които водеше през първия си президентски мандат.

Публикацията на изданието се основава на изявленията с няколко съветници на Тръмп, измежду които и Стивън Милър, който е отговарял за имиграционните политики на републиканеца през първия му президентски мандат.

Целта на проекта на Тръмп била депортацията на милиони хора всяка година, включително и на такива, устроили се в Съединени американски щати от десетилетия, написа вестникът. Изданието разказва проектите на Тръмп като " взлом против имиграцията в невиждани мащаби в най-новата история на Америка ".

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп поддържа настояването на американски медии да се излъчват онлайн правосъдните съвещания по  федералното дело против него по обвинявания, че той  е заговорничил, с цел да преобърне резултатите от президентските избори през 2020 година, съобщи Ройтерс.

Тръмп внесе в съда документ, в който показва поддръжката си за настояването на медиите. Той съобщи, че прокурорите по делото желаят то да се гледа " на мрачно ", като част от политически стимулираните старания на администрацията на президента Джо Байдън за подкопаване на опита му да завоюва втори президентски мандат следващата година.

Тръмп е водещ кандидат за републиканската президентска номинация за изборите следващата година. Очаква се президентската номинация на демократите пък да бъде извоювана от Джо Байдън.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР