Вестник на властта на Стивън Спилбърг спечели наградата за най-добър

...
Вестник на властта на Стивън Спилбърг спечели наградата за най-добър
Коментари Харесай

Определиха най-добрия филм на 2017 година

" Вестник на властта " на Стивън Спилбърг завоюва премията за най-хубав филм на Националния съвет на кинокритиците, а звездите му Мерил Стрийп и Том Ханкс получиха основните актьорски оценки, заяви Асошиейтед прес.

Ден откакто завоюва три награди " Готам ", хорърът " Бягай " на Джордан Пийл получи оценката за най-хубав актьорски състав, както и за режисьорски дебют.

Филмът " Лейди Бърд " на Грета Гъруиг завоюва две награди - за най-хубав режисьор и най-хубава актриса в поддържаща роля за Лори Меткалф. Филмът със Сирша Ронан в основната роля се обрисува от ден на ден като главен кандидат за награди през този сезон, като получи и най-хубавите мнения - утвърждение от 100 % от уеб страницата Rotten Tomatoes, което до момента не се беше случвало.След като завоюва премията " Готам " за най-хубав филм, " Призови ме с твоето име " на Лука Гуаданино получи единствено един приз от Националния съвет на кинокритиците - за пробив на Тимъти Шаламе.

Уилям Дефо завоюва премията за най-хубав артист в поддържаща роля ( " Проектът Флорида " ).

Наградата за привличане на вниманието беше присъдена на режисьорката Пати Дженкинс и актрисата Гал Гадот за кино лентата " Жената знамение ".

Призът за независимост на словото си поделиха Анджелина Джоли за " Първо убиха татко ми " и Джон Ридли за документалния филм " Нека всичко да рухне: Лос Анджелис 1982 – 1992 ". Националният съвет на кинокритиците е учреден през 1909 година като организация с идеална цел, която поддържа филмите като форма на изкуство и забавление. Носителите на премиите се дефинират от над 100 кинодейци, преподаватели и студенти по кино изкуство, фенове на седмото изкуство.

Миналата година Националният съвет на кинокритиците избра за най-хубав филм " Манчестър до морето ", а през 2015 година - " Лудия Макс: Пътят на яростта ". Наградите на Националният съвет на кинокритиците ще бъдат връчени на церемония вечеря на 9 януари.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР