Веско Вълчинов е признал през разследващите, че е убил приятеля

...
Веско Вълчинов е признал през разследващите, че е убил приятеля
Коментари Харесай

Веско Вълчинов: Убих Кристиан, но Константин го разфасова

Веско Вълчинов е признал през проверяващите, че е умъртвил приятеля си Кристиан Пеев, само че отхвърля да е разфасовал натрупа му. Това излиза наяве в Софийския градски съд, който остави обвиненият за закононарушението в ареста.

Вълчинов изиска да го пуснат с по-лека мярка, с цел да се грижи за болната си майка. " Бях в несъответстващо положение. Ударих го, след това подвигнах ръце, не знаех какво да върша ", сподели пред съда Вълчинов, представен от " 24 часа ".

Неговата версия е, че с Пеев са били съдружници и спорът е почнал с малък спор. Обяснява, че след закононарушението се е записал в хотел, с цел да намерения какво да прави. " Явно е имал желание да заличи следите си ", отсече съдът.

Според юрист Албена Асенова, която пази обвинения, трупът на Кристиан Пеев е нарязан от Константин Суботинов. Вчера той се изправи пред софийския областен съд поради укриването на трупните остатъци. Той е бил извикан в дома на Вълчинов, с цел да му помогне. Според Суботинов трупът на жертвата към този момент е бил нарязан.

По искане на СГП е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “, оповестиха от съда.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР