Веска Ковачева е родена в търновското село Горна Липница, но

...
Веска Ковачева е родена в търновското село Горна Липница, но
Коментари Харесай

Трима генерали ще помогнат да се успокои обстановката в България

Веска Ковачева е родена в търновското село Горна Липница, само че живее в село Джулюница. След прекарано тежко заболяване стартира да оказва помощ на хората, като употребява ясновидските си качества, оповестява " Телеграф ".

Интервюто за " Маг Зодиак “ даде с икона в ръцете и благословия към всички хора да бъдат здрави и щастливи. Веска декларира, че е мощно вярваща, като стартира и приключи с едни и същи слова: " По Божия воля и в възхвала на нашия Бог “.

- Г-жо Ковачева, по кое време усетихте, че имате заложба да виждате невидимото за други хора?

- Аз съм православна християнка, църковен настоятел пети мандат и това ми е нематериалност, която би трябвало да разпределям на хората. А един мандат е 5 години. Толкова години към този момент. Харесват ме хората, избират ме, имат вяра ми и аз благодаря на Господ за това. Винаги съм откровена, каквото чуя, това предавам на хората. За възхвала на Бог и за избавление на измъчения български народ.

Баба ми беше ясновидка и лечителка. Тя ме насочи към Бога. Отначало не желаех, само че почнаха видения, сънища, знаци, които аз не разбирах, само че баба сподели, че аз ще наследя дарбата й. Бях на 10-12 години в родното ми село, когато това стана. Плашех се, само че след това привикнах. Малко по малко разбрах, че съм по-различна от другите. Започнах да предизвестявам родителите си, съучениците си за доста неща.

- Кое ви плашеше - сънищата или силата, която имате?

- Сънищата, тъй като ми беше доста необичайно да отида в един свят, който не ми е прочут, да виждам неща, които ги няма тук на Земята. Това ме плашеше изначало, само че след това ми стана забавно. Малко по малко взех да обичам Бог, както баба ми сподели. И в този момент обичам Бог повече от себе си.

- Откога помагате на хората?

- Може би към този момент 40 години.

- С какви въпроси, страдания и болки идват при вас българите? За какво ви търсят?

- За най-различни неща, само че повече ме търсят за здравословни проблеми, за проблеми с парцели, за вълшебен намеси. Най-вече ме търсят за здравето, тъй като доста болен народ има, и то повече душевно болен, изстрадал. Много тежко е да видиш човек с проблеми, да се постараеш да му окажеш помощ, да му вдъхнеш кураж, да му дадеш знак от небето, че няма неспасяеми неща, че стига да има вяра и да се моли откровено и да прави положително, рано или късно положителното ще го стигне.

- След като видите казуса на човек, какво вършиме - насочвате го да се моли или да отиде при съответен доктор? Какво му препоръчвате?

- Каквото ми заръчат, това върша – някои би трябвало да отидат в черква да им четат специфични молебствия, изключително тези, които имат вълшебен намеси. Много вълшебен намеси има. Тези, които са българи – би трябвало да им се чете Киприяновата молитва, а мюсюлманите адресирам при ходжа. От казуса на човек зависи какъв е отговорът. Някои се нуждаят от билки, други отправям към колежки, които имат мощна лечебна сила. При мен качествата са ориентирани най-вече към ясновидството.

- Усещате или виждате казуса?

- То ми се споделя, вкарва ми се като мисъл в главата, от горната страна през фонтанелата, и аз споделям мисълта, която ми се подава от Вселената. Казвам да вземем за пример на индивида - ти си за еди-кой си манастир. Ако ми се подаде, споделям при кой доктор да отиде и в кой град. Но на някои хора не им се дава да им дам отговор.

- Търсят ли ви за помощ известни хора?

- Да, търсят ме, само че за мен хората са едно, не ги разделям на известни и незнайни. Пред Бога всички сме равни.

- Имате ли ясновидски мисли за бъдещето на България?

- Да, имам. Неотдавна имах небесен контакт с Майка Ванга и тя ми сподели да не преставам и да се апелирам за България. Каза, че България в последна сметка ще оцелее, ще излезе от колапса, в който сега се намира. Сега се водят войни сред положителното и злото, само че ще оцелеем. Става с муден и сложен преход. Догодина ще се почувства по-осезателно. Ние сме богопомазан народ.

- Българите имаме ли тежка карма като народ?

- Силата от дълго време ми е споделила, че ние съвсем сме изплатили кармичния си дълг и ще навлезем в добър интервал. Турското иго не е било инцидентно, то е знак за кармичното тестване на целия български народ, само че ние съвсем сме го изплатили, малко остава.

- С какво сме провокирали тази тежка карма?

- С доста кръвопролития, с доста почтени жертви обратно във времето. Това е кръв за кръв. Изпитанията са дадени, с цел да можем да стигнем до истината, да стигнем до Божествения промисъл, че би трябвало да се почистим. Това ще стане единствено с нашата религия, единствено с смяна на мирогледа на човек, че навлизаме в друго време, в различен портал, в който душата би трябвало да се устреми същински към Бог, освен на думи, само че и на каузи.

- Какво съставлява вашият параклис?

- Моят параклис е една стаичка, в която има над 90 икони по стените и върху маса. Това е моята Светая Светих. Тук си приказвам с Бога, тук се апелирам. Донесоха ми от Йерусалим свещички – запалвам ги.

- Световноизвестният сумист Калоян Махлянов – Котоошу, е от Джулюница. Идвал ли е при вас?

- Ние сме родственици малко. Беше пращал дарове, само че скоро не си е идвал. Когато беше дребен, един път, както си седяхме, споделих на майка му Цеца: " Цеце, силата ми споделя, че ще пристигна ден - синът ти ще популяризира България пред целия свят “. Тя тогава не вярваше, само че така стана. Много положителни родители има Калоян. А той доста оказва помощ на селото. Много почтено момче е. Живее в Япония, има две деца – Кирил и Мария. Той е там поради спорта, има си японско поданство.

- Имате ли визия какво ще се случи с войната в Украйна? Има ли някакви рискове, които грозят Европа?

- Малко по малко нещата ще си дойдат на мястото. Турският президент ще се намеси и други ще се намесят. Няма да има ескалация и развиване в по-голям мащаб на войната. Тази война не е вярна. Вярно, че никоя война не е вярна, само че светът има потребност от пречистване. Има неща, които не ми разрешават да кажа.

- Какво ще стане със комплицираната политическа конюнктура у нас?

- Ще има сложна зима. Ще излязат нови политици, които лека-полека по-добре ще мислят. Политиката ще бъде по този начин объркана до пролетта. Нови избори ще има, по този начин ми се сподели. Трима генерали ще се намесят, само че не знам кои са. Трима генерали ще оказват помощ да се успокои ситуацията в България. Това слушам.

- Колко пъти е належащо човек да пристигна при вас, с цел да разберете казуса му?

- Зависи. Каквото ми се каже, това предавам. Може изведнъж да се реши казусът, само че някои идват по няколко пъти с разнообразни въпроси.

- С какво се занимавате отвън ясновидството?

- Исках да стана фелдшер, само че не съумях да завърша, тъй като се омъжих и забременях. Работила съм като защита в консервен цех. Бог ми споделяше на кого какво да кажа, помагах на знайни и незнайни хора. Сега съм доктор на човешките души. По Божия воля и в възхвала на нашия Бог.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР