Веселин Маринов и неговата любима Веселина Пеева са заедно вече

...
Веселин Маринов и неговата любима Веселина Пеева са заедно вече
Коментари Харесай

Еха: Вижте къщата на "сиромаха" Веселин Маринов и Веселина Пеева! (МНОГО СНИМКИ)

Веселин Маринов и неговата обичана Веселина Пеева са дружно към този момент много време, макар прогнозите, че връзката им ще трае колкото сняг през март. Явно обаче трубадурът се влюби в действителност в някогашната сервитьорка от Добрич, която пък поради него заряза мъж и две деца.

Наследниците на Веска живеят с татко си, а тя си гука сладко с мъжа на фантазиите си в " дребната " им къщичка в Пирин. Извън шегата, домът на Веселин Маринов си е просто фантазия и сигурно по него са хвърлени луди пари.

Това е къщата, в която те с Веселина прекарват цялото си свободно време дружно, а потребителите цъкат с език и се чудят за какво Маринов непрекъснато ревеше, че няма пари през пандемията.

" Помним го индивидът по какъв начин мине, не мине, разправяше по изявленията, че пандемията му е изяла запасите и не може един концерт като хората да направи. Дори част от балета си и екипа трябвало да освободи, тъй като не можел да им заплаща. А я го гледайте, пиленцето, в каква къщурка си живее с мацето ", пишат зевзеци по форумите.

Наистина домът на Веско Маринов е хубав, необятен, с огромен и добре поддържан двор, за който може би и персонално жена му се грижи. Къщата е напълно решена в дърво и камък, което не е по никакъв начин елементарно за осъществяване откъм финансова позиция.

Често пъти на посетители му идва щерката с двете внучета, а от време на време идват там и децата на Веселина.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР