Веселин Бориславов Русев е класиран на първо място в конкурса

...
Веселин Бориславов Русев е класиран на първо място в конкурса
Коментари Харесай

Бивш управител на ВиК - Варна отново поема дружеството

Веселин Бориславов Русев е класиран преди всичко в състезанието за шеф на ВиК - Варна, оповестиха от Българския ВиК холдинг.

Той към този момент е заемал поста на шеф на ВиК сдружението в морската столица сред 2009 и 2012 година

Припомняме, че с изключение на него до последния стадий в състезанието бяха позволени още петима претенденти: Михаил Маринов; Пламен Стоянов; Румен Николов; Десислав Желязков и Николай Николов.

При отвод или неспособност на класирания преди всичко претендент да заеме длъжността и да подписа контракт той би трябвало да подава писмен отвод пред,,Български ВиК Холдинг “ ЕАД в период до 5 работни дни, показват от сдружението.

Договорът за ръководство с класирания преди всичко претендент се подписва за период от 3 години.

" ВиК - Варна " ООД е сдружение с лимитирана отговорност с предмет на активност водоснабдяване, отклоняване и филтриране на отпадъчни води, строителство, планиране и инженерингова активност.

Дружеството поддържа, експлоатира и стопанисва водоснабдителни и канализационни мрежи и системи, уреди и пречиствателни станции на територията на Варненска област. Обслужваният регион е с население над 468 220 поданици, което живее на територията на 12 общини с общо 158 обитаеми места.

Във компанията работят 1600 експерти, служащи и чиновници, които обслужват популацията във Варненска област.

Дружеството е с 51% присъединяване на „ Български ВИК Холдинг “ ЕАД и 49% благосъстоятелност на общините Аврен, Аксаково, Бяла, Варна, Вълчи дол, Девня, Дългопол, Провадия и Суворово.

Екипът на " ВиК - Варна " ООД поддържа и обслужва над 4300 км водоснабдителна мрежа, 1100 км от която е на територията на града. 830 км е построената канализационна система.

Общият брой на сондажите е 104. Водоснабдителните помпени станции са 130, канализационните помпени станции - 26, а общата конфигурираната мощ на сдружението възлиза на 31 654 киловата. В деяние са 10 пречиствателни станции за отпадъчни води.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР