Веселин Анчев - звездата на театър Българска армия“ и познат

...
Веселин Анчев - звездата на театър Българска армия“ и познат
Коментари Харесай

Звезда от Пътят на честта се сгоди

Веселин Анчев - звездата на спектакъл " Българска войска “ и прочут с облика си на Дичо от хитовия сериал на NOVA “Пътят на достойнството “, се сгоди за дългогодишната си другарка Златина. Актьорът падна на колене пред своята обичана на бийч бар с панорама към морето на о. Левкада, а отговорът на учителката по математика, естествено, бил позитивен.

Бийч бар

" Отговорът е " Да “! “, написа Веселин Анчев в персоналния си профил във Facebook и си качи обществена фотография, на която целува своята обичана. Силуетите на двамата са леко размазани, тъй като на напред във времето се вижда годежният пръстен, който Анчев е поставил на безименния пръст на обичаната си. Двамата са дружно от няколко години, като всяко лято обичат да почиват край морето, изключително в Гърция, осведоми " Телеграф ".

Веселин Анчев е роден през януари 1979 година в Русе. Основно и приблизително обучение приключва в родния си град. Участва поредно в две театрални школи в интервала 1995 - 1997 година Първият му опит да учи актьорство в Националната академия през 1997 година е несполучлив. Отбива военна тегоба през 2000 година като монтьор лидер на бронетранспортьор и през същата година отпътува да живее в София, кандидатства в Театралната академия за повторно, само че още веднъж несполучливо. Завършва актьорско майсторство за трагичен спектакъл в НАТФИЗ " Кръстьо Сарафов “ през 2005 година в класа на проф. Крикор Азарян и помощник Тодор Колев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР