Весела Петрова е сертифициран нутриционист и здравен коуч в столична

...
Весела Петрова е сертифициран нутриционист и здравен коуч в столична
Коментари Харесай

Нутриционист обясни пред в. "Доктор" кои са сигналите за натрупани в тялото токсини

Весела Петрова е сертифициран нутриционист и здравен коуч в столична клиника. През 2009 година приключва бакалавърска степен по ръководство и социология в “University of Konstanz”, Германия, а през 2011 година магистърска степен в “University of Vienna”, Австрия. Завършва образованието си като нутриционист във Виенския институт за холистично здраве “Vitalakademiе”. Дипломира се на тематика “Фитохимикалите и техните антиоксидантни свойства за попречване и лекуване на хронични заболявания”.
Поканена е в графската рехабилитационна клинка “Хайнрих Каспар” (Gräfliche Kliniken Heinrich Kaspar Klinik) в Германия, където работи с пациенти с наднормено тегло, стомашно-чревни болести, хранителни разстройства и сърдечни болести.
Участва в акцията “Shopping for my future” - стратегия на “LFI Austia” с поддръжката на Европейския съюз за възпитаването на резистентен метод на консумация и ползване на храна.
Взема присъединяване в семинари на тематика “Лечение и излекуване с йонизирана вода” по метода “Ашбах” и “LNB Schmerztherapie” по новаторския способ за лекуване на болката на доктор Брахт.
Посещава сполучливо образования във Виена в региона на водачеството и коучинга (Emotional Leadership, Leading by Influence, Psychology of Behavior Change). Освен че е специалист по здравословно хранене, тя практикува интензивно ащанга и виняса йога.
Пречистването на организма е тематика, която вълнува съвсем всеки, изключително в пролетния сезон. Освен с разтоварващия си темперамент детокс режимите се свързват основно със загуба на непотребни килограми и бърз метод да влезем във форма. Как се случва пречистването на организма, по какво да разберем, че имаме потребност от разтоварване и по какъв начин да го създадем вярно и уравновесено поучава специалистът по здравословно хранене Весела Петрова. Основната цел на всяка стратегия за разтоварване е да е богата на скъпи субстанции, да е противовъзпалителна и да олекоти работата на храносмилателната ни система.
Какво се крие зад понятието “токсини” в диетологията четете в най-полезния уебсайт Zdrave.to.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР